Εκεί που ο μύθος μπερδεύεται με την πραγματικότητα..


Από τις ειδήσεις που πραγματικά μας σόκαραν τις προηγούμενες μέρες και δεν έχει να κάνει με κάτι άλλο αλλά με το περιστατικό στο Γουισκόνσιν των ΗΠΑ με το μαχαίρωμα 12χρονου κοριτσιού από τις δύο συνομήλικες φίλες του. Και όχι απλά μία αλλά 19 φορές! Το μόνο ευχάριστο σε αυτό το γεγονός (αν μπορούμε να βρούμε ευχάριστα πράγματα εδώ) είναι ότι το θύμα βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση και η κατάστασή της είναι ελεγχόμενη.

 

 

Οι 12χρονες δήλωσαν ότι προέβησαν στην πράξη εις το όνομα και κάτω από τις εντολές του Slender Man, ενός γνωστού horror χαρακτήρα στο χώρο του διαδικτύου και πρωταγωνιστής ιστοριών τρόμου, memes, indie video game και διαφόρων φαρσών (γνωστές οι διάφορες πειραγμένες αλλά αληθοφανείς εικόνες με τον Slender Man να εμφανίζεται μακριά στο background μίας τυχαίας φωτογραφίας όπως και αντίστοιχα videos που τάχα εμφανίζεται κάπου ξαφνικά). Μιλάμε για τη σύγχρονη εκδοχή του μπαμπούλα στην εποχή του διαδικτύου, με τα χέρια σαν πλοκάμια και πρόσωπο χωρίς χαρακτηριστικά.

 

 

Σίγουρα, τέτοια περιστατικά δεν είναι τα πρώτα που ακούμε και όταν στα παιδιά ο μύθος μπερδεύεται με την πραγματικότητα, όλοι πρέπει να αναλογιστούμε τις ευθύνες μας και ιδιαίτερα οι γονείς. Αν και είμαστε σίγουροι τώρα ότι ουρά κάνουν οι παραγωγοί ταινιών για τα δικαιώματα του Slender Man… Δυστυχώς...

 

{youtube}y6CKhSfayzk{/youtube}