Το Allou! Fun Park φιλοξενεί το Κάνε–Μια–Ευχή Ελλάδος με αφορμή την παγκόσμια μέρα ευχής! 


Το Σάββατο 26 Απριλίου στο Allou! Fun Park γιορτάζουμε μαζί με το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) την Παγκόσμια Ημέρα Ευχής! Από τις 10:00 το πρωί έως τις 11:00 το βράδυ έρχεσαι στη μεγάλη γιορτή στο Allou! Fun Park, παίζεις, και μια ευχή βγαίνει αληθινή. 

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) πραγματοποιεί τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή, με χαρά, ελπίδα και δύναμη. Το Allou! Fun Park, πάντα δίπλα στον Οργανισμό, φέτος φιλοξενεί τις εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Μέρα Ευχής και ενισχύει έμπρακτα το έργο του: όλο το Σάββατο 26 Απριλίου, 1€ από κάθε Allou! Day Pass ή Kidom Family Pass που θα αγοράσουν οι επισκέπτες των πάρκων θα δοθεί στον Οργανισμό για να βοηθήσουμε να πραγματοποιηθούν ακόμα περισσότερες ευχές παιδιών. 

Οι επισκέπτες θα μπορούν ακόμη να γράψουν τη δική τους ευχή στον «Τοίχο των Ευχών», που θα στηθεί στο πάρκο και να συναντήσουν τον Στέλιο Παρλιάρο, πρέσβη του Οργανισμού, που θα είναι παρών εκπροσωπώντας το Make-A-Wish καθώς και άλλους διάσημους φίλους του Οργανισμού. Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί η βράβευση των σχολείων που συμμετείχαν και κέρδισαν τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό “Αστέρι της Ευχής”. Το χορευτικό συγκρότημα Salsa Sinners θα παρασύρει μικρούς και μεγάλους στο ρυθμό salsa ενώ ο ραδιοφωνικός σταθμός Easy 97,2 θα έχει αναλάβει την ζωντανή αναμετάδοση και μουσική κάλυψη της ημέρας. 

Η γιορτή θα κλείσει με τον φωτισμό του Star Flyer, του πιο ψηλού παιχνιδιού του Allou! Fun Park, στα χρώματα του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) υποστηρίζοντας έτσι και την καμπάνια «Wear Blue & Share» του Οργανισμού. 

Ραντεβού το Σάββατο 26 Απριλίου στο Allou! Fun Park:

εσύ παίζεις και μία ευχή βγαίνει αληθινή!