Στην Τεχνόπολη στις 23 με 24 Οκτωβρίου


Το StartupNow Forum, επιστρέφει αναβαθμισμένο το 2019 προσφέροντας μέσα σε δύο μέρες όλα τα απαραίτητα εργαλεία στους συμμετέχοντες για να κλείσουν εμπορικές συμφωνίες ή επιχειρηματικές συνεργασίες.

Αποτελεί ένα πολυσυνέδριο Επιχειρηματικότητας, Καινοτομίας και Τεχνολογίας που συνδέει startups, νέους επιχειρηματίες, επενδυτές, καθιερωμένες επιχειρήσεις, δημόσιους οργανισμούς και δομές υποστήριξης του οικοσυστήματος καινοτομίας.
Διοργανωτές 

Το πολυσυνέδριο διοργανώνεται από το Athens Digital Lab του Δήμου Αθηναίων, την Mantis Business Innovation και το Innovathens.

Δράσεις

B2B & B2G Meetings & Networking: App & Platform σε iOS & Android (StartupNow Forum App)
Έκθεση Startups, VCs, Οργανισμών και Επιχειρήσεων
StartupNow Awards – Διαγωνισμός Επιχειρηματικής Εξέλιξης
35+ Ομιλίες σε 10 θεματικές ενότητες (100+ ομιλητές) και 20+ Workshops
Πλατφόρμα αξιολόγησης όλων των νέων εταιριών – Mantis IMS

Το οικοσύστημα πίσω από το StartupNow Forum

Το SUNF πραγματοποιείται σε συνεργασία με ποικίλους φορείς της επιχειρηματικής σκηνής της Ελλάδας: επενδυτικοί φορείς (VCs & Angel Investor Networks), ιδιωτικές εταιρείες, δημόσιοι φορείς, ακαδημαϊκά ιδρύματα και δομές υποστήριξης.

Τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων και του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (ESU Unit) ενώ την δράση στηρίζουν ήδη κολοσσοί της επιχειρηματικής σκηνής της χώρας, όπως η Ανταποδοτική Ανακύκλωση, η Eurobank, ο Όμιλος Ελληνικά Πετρέλαια και ο όμιλος ΤΙΤΑΝ, ενώ το επόμενο διάστημα αναμένεται να ανακοινωθούν όλες οι μεγάλες επιχειρήσεις που θα συμμετάσχουν.

Παράλληλη Δράση GreenTech Symposium

Το GreenTech Symposium είναι ένα διαφορετικό επιστημονικό συνέδριο υπό την επιστημονική επιμέλεια της Μονάδας Οικονομικής Περιβάλλοντος και Αειφόρου Ανάπτυξης ΕΜΠ, που έχει ως στόχο να συνδέσει την ακαδημαϊκή κοινότητα με τον παραγωγικό ιστό της χώρας μας.

Κατά τη διάρκειά του, θα παρουσιαστούν οι καινοτομίες Ελλήνων ερευνητών και των ελληνικών startups στους τομείς Ενέργειας, Περιβάλλοντος, Διαχείρισης Απορριμμάτων, Έξυπνων Πόλεων, Νέων Προηγμένων Υλικών και Συστημάτων Ευφυούς Ελέγχου.

Περισσότερες πληροφορίες: https://www.startupnowforum.gr