Τρίτη, 24 Ιανουαρίου, 18:00-21:00, Innovathens


Ποδαρικό στο Startup Grind Athens με επενδυτές! Γνωρίστε από κοντά τον Γιώργο Δημόπουλο, Partner στο επενδυτικό σχήμα Venture Friends που ίδρυσε μαζί με τον Απόστολο Αποστολάκη. Ο Γιώργος είναι angel investor τα τελευταία 5 χρόνια, επενδύοντας σε Ελληνικές και ξένες εταιρείες τεχνολογίας, συμπεριλαμβανομένου και του Taxibeat. Έχει μακρά εμπειρία στον χώρο του finance/deal structuring έχοντας εργαστεί στην Bank of America Merrill Lynch του Λονδίνου όπου συμμετείχε σε acquisitions συνολικής αξίας πάνω από €17 δις.
Το Venture Friends fund έχει επενδύσει σε 19 εταιρείες στον χώρο της τεχνολογίας. Από τις οποίες, οι 7 είναι στον χώρο του e-commerce/ e-marketplaces, οι 7 είναι στον χώρο των SaaS υπηρεσιών και AdTech, ενώ οι υπόλοιπες 5 εταιρείες είναι On-Demand υπηρεσίες. Ενδεικτικά, το portfolio του fund απαριθμεί ως τώρα επενδύσεις στις εξής Ελληνικές startup: Taxibeat, e-table.gr, Nannuka, Funkmartini, Blueground, Douleutaras.gr, Pockee, Weengs, reEmbed και Spotmechanics..
Τι καλύτερος τρόπος να ξεκινήσει η νέα χρονιά από το να γνωρίσεις από κοντά ένα από τα πιο ενεργά επενδυτικά Fund στην Ελλάδα; Την Τρίτη 24 Ιανουαρίου, ο Γιώργος Δημόπουλος  θα αποκαλύψει τα μυστικά των VC’s και θα μοιραστεί με το κοινό τι είναι αυτό που ψάχνουν οι επενδυτές πριν επενδύσουν σε μια startup.
 
Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του ΣΕΚΕΕ, σε συνδιοργάνωση με τον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων – INNOVATHENS και ξεκινάει στις 6 το απόγευμα. Η αμεσότητα που εξασφαλίζει το INNOVATHENS και η μοναδική μορφή των εκδηλώσεων του Startup Grind αποτελεί το δυνατό σημείο που συγκέντρωσε από την πρώτη κιόλας στιγμή την προσοχή του κοινού.

Ημερομηνία: Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017
Ώρα: 6μμ
Χώρος: Κόμβος Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων- INNOVATHENS
Διεύθυνση: Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, Κτίριο Αεριοφυλάκιο 2,  
Κρατήσεις Θέσεων: https://www.startupgrind.com/events/details/startup-grind-athens-presents-george-dimopoulos-venture-friends
Agenda

18:00 – Networking και φαγητό
19:00 – Fireside chat με τον Γιώργο Δημόπουλο (Venture Friends Partner)
20:00 – Networking