Επιχειρηματίες, εκπρόσωποι εταιρειών, εγχώριοι και διεθνείς φορείς, ερευνητές, προγραμματιστές, εικαστικοί, αρχιτέκτονες, γραφίστες, φοιτητές και δημιουργικοί οραματιστές του αύριο προσκαλούνται... 


Μία συνάντηση νέων τεχνολογιών, καινοτομίας, δημιουργικών και πολιτιστικών βιομηχανιών διοργανώνει στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, μεταξύ 2 και 4 Οκτωβρίου, η γνωστή μας εδώ στο Platform από το Athens Video Art Festival (στο οποίο είμαστε κάθε φορά υποστηρικτές), Multitrab Productions.

Πρόκειται, όπως μας λένε, για ένα τριήμερο παρουσιάσεων από κορυφαίους ομιλητές, συμμετοχικά εργαστήρια με στόχο την ανάπτυξη νέων ιδεών και μια σειρά από ατομικές, διερευνητικές συνομιλίες με διεθνούς φήμης καλλιτέχνες, σχεδιαστές, στοχαστές και ηγέτες επιχειρήσεων βάζουν την Αθήνα στο επίκεντρο και σε προσκαλούν να λάβεις μέρος, να εμπνευστείς και να εμπνεύσεις. 

 

Οι νέοι επιχειρηματίες, εκπρόσωποι εταιρειών, εγχώριοι και διεθνείς φορείς, ερευνητές, προγραμματιστές, εικαστικοί, αρχιτέκτονες, γραφίστες, φοιτητές και δημιουργικοί οραματιστές του αύριο προσκαλούνται να συναντηθούν σχεδιάζοντας τα βήματα για την ανάκτηση του μέλλοντος σήμερα. 

 

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής:

www.retrievethefuture.com