Πανεπιστήμιο Πατρών: 1ος Πανελλαδικός Διαγωνισμός Προγραμματισμού GRCPC


Ο πιο έγκριτος διαγωνισμός προγραμματισμού παγκοσμίως έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα σε Πανελλαδικό επίπεδο στις 13 και 14 Οκτωβρίου! Η φοιτητική ομάδα Algoforum, σε συνεργασία με τις ACM AUThACM uPatras, IEEE NTUA και IEEE uPatras διοργανώνουν τον πρώτο GRCPC (Greek Collegiate Programming Contest), το Πανελλαδικό παράρτημα του ICPC, του διεθνή αλγοριθμικού-προγραμματιστικού διαγωνισμού για φοιτητές.

Συγκεκριμένα, ο πρώτος GRCPC θα διεξαχθεί στις 13 και 14 Οκτωβρίου δια ζώσης σε ΑθήναΘεσσαλονίκη και Πάτρα, αλλά και διαδικτυακά για όλες τις υπόλοιπες περιοχές της χώρας.

Δήλωσε συμμετοχή με την παρέα σου σε ομάδες των τριών για να λύσεις διασκεδαστικά αλγοριθμικά προβλήματα που απαιτούν δημιουργικότητα, ευρηματικότητα, προσαρμοστικότητα και ομαδικότητα!

Παρακολούθησε ομιλίες σχετικά με το competitive programming και τον επαγγελματικό χώρο του τομέα από ομιλητές διεθνούς κλάσης!

Οι 3 καλύτερες ομάδες από κάθε Πανεπιστήμιο θα προκριθούν στην επόμενη Ευρωπαϊκή φάση της Ρουμανίας τον Δεκέμβριο! Επιπρόσθετα, τις καλύτερες ομάδες σε Πανελλαδικό επίπεδο περιμένουν δώρα που θα ανακοινωθούν στον διαγωνισμό!

Προϋποθέσεις Συμμετοχής:

  • Ο GRCPC απευθύνεται σε όλους τους φοιτητές τμημάτων STEM της χώρας!
  • Οι προϋποθέσεις πρόκρισης στις επόμενες φάσεις του ICPC είναι πιο αυστηρές και μπορείτε να τις βρείτε κατά την εγγραφή σας εδώ.

Χρήσιμες πληροφορίες:

  • Όλες οι πληροφορίες για τον διαγωνισμό, τους κανόνες και τους χώρους διεξαγωγής μπορούν να βρεθούν στην ιστοσελίδα του διαγωνισμού.
  • Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του διαγωνισμού και των ομιλιών! Εάν θέλεις να παρακολουθήσεις τις ομιλίες διαδικτυακά χωρίς να συμμετάσχεις στον διαγωνισμό δήλωσε εδώ.
  • Οι ομάδες αποτελούνται από 3 φοιτητές. Αν δεν έχεις ομάδα, μπες στο discord του διαγωνισμού για να βρεις τους συμπαίκτες σου!
  • Προθεσμία υποβολής δηλώσεων: 10 Οκτωβρίου και ώρα 23:59.

Δηλώστε συμμετοχή εδώ.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του διαγωνισμού.

ΠΗΓΗ