Αναλυτικά οι προκηρύξεις χορήγησης υποτροφιών από τα έσοδα κληροδοτημάτων που διαχειρίζεται το ΙΚΥ


To IKY προχώρησε στην έκδοση τριών προκηρύξεων υποτροφιών από τα έσοδα Κληροδοτημάτων που διαχειρίζεται το ΙΚΥ.

Ειδικότερα, παρακάτω παρουσιάζονται αναλυτικά: 

  1. Προκήρυξη και ανακοίνωση χορήγησης υποτροφιών από τα έσοδα του κληροδοτήματος «εις μνήμην Μαρίας Ζαούση»,
  2. Προκήρυξη και ανακοίνωση χορήγησης υποτροφιών από τα έσοδα του κληροδοτήματος «Φανής Σαριγιάννη» και
  3. Προκήρυξη και  ανακοίνωση χορήγησης υποτροφιών από το έσοδα του κληροδοτήματος «Λεωνίδας Νικολαΐδης».

Δείτε αναλυτικά:

Το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών προκηρύσσει μια (1) υποτροφία με επιλογή, σε αριστεύσαντες πτυχιούχους ιατρικών σχολών, για εκπόνηση διδακτορικής διατριβής στο εξωτερικό, με έναρξη από το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024, από τα έσοδα του κληροδοτήματος «Λεωνίδας Νικολαΐδης» ως ακολούθως:

01

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν πτυχιούχοι Ιατρικής με βαθμό πτυχίου «Άριστα» οι οποίοι πληρούν σωρευτικά τις γενικές προϋποθέσεις της προκήρυξης.

Κριτήρια επιλεξιμότητας αποτελούν τόσο ο βαθμός βασικού πτυχίου όσο και η οικονομική αδυναμία του υποψηφίου.

H προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει στις 8/05/2023. Το πλήρες κείμενο της προκήρυξης, καθώς και η αίτηση υποψηφιότητας διατίθενται στο διαδικτυακό τόπο του ΙΚΥ www.iky.gr Πληροφορίες παρέχονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Δείτε αναλυτικά την υποτροφία

Το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών προκηρύσσει μία (1) υποτροφία με διαγωνισμό για παρακολούθηση μεταπτυχιακών σπουδών ή εκπόνηση διδακτορικής διατριβής στο εξωτερικό, στον τομέα της Φυτοπαθολογίας, από τα έσοδα του κληροδοτήματος «Φανή Σαριγιάννη» (ακαδημαϊκό έτος 2023-2024), διάρκειας 24 (είκοσι τεσσάρων) διαδοχικών μηνών.

Η έναρξη της υποτροφίας ορίζεται εντός της περιόδου από 1/9/2023 έως και 30/11/2023 για την εκπόνηση διδακτορικής διατριβής και η ημερομηνία έναρξης του ακαδημαϊκού έτους 2023-2024 για την παρακολούθηση μεταπτυχιακών σπουδών.

Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν πτυχιούχοι Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων με βαθμό τουλάχιστον Λίαν Καλώς οι οποίοι πληρούν σωρευτικά τις προϋποθέσεις της προκήρυξης. H προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει στις 08/05/2023.

Το πλήρες κείμενο της προκήρυξης, η ύλη του διαγωνισμού, καθώς και η αίτηση υποψηφιότητας διατίθενται στην ιστοσελίδα του ΙΚΥ www.iky.gr Πληροφορίες παρέχονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Δείτε αναλυτικά την υποτροφία

Το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών προκηρύσσει τρεις (3) υποτροφίες για σπουδές μεταπτυχιακού επιπέδου και για εκπόνηση διδακτορικής έρευνας εξ ολοκλήρου στο εξωτερικό, στον τομέα της Ψυχιατρικής κατά το ακαδ. έτος 2023-2024, από τα έσοδα του κληροδοτήματος «εις μνήμην Μαρίας Ζαούση», οι οποίες κατανέμονται ως εξής:

02

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν πτυχιούχοι Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων με βαθμό τουλάχιστον Λίαν Καλώς οι οποίοι πληρούν σωρευτικά τις γενικές και ανά επίπεδο σπουδών προϋποθέσεις της προκήρυξης. H προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει στις 08/05/2023.

Το πλήρες κείμενο της προκήρυξης, καθώς και η αίτηση υποψηφιότητας διατίθενται στο διαδικτυακό τόπο του ΙΚΥ www.iky.gr.

Δείτε αναλυτικά την υποτροφία

ΠΗΓΗ