Φοιτητές: Να αυξηθούν τα δρομολόγια των μέσων μαζικής μεταφοράς από και προς τις σχολές! Ιδιαίτερα των λεωφορείων 608, 250, 242 που οδηγούν στην Πανεπιστημιούπολη και την Πολυτεχνειούπολη


Φοιτητική κινητοποίηση πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στα γραφεία του ΟΑΣΑ. Οι φοιτητές διεκδικούν:  

?Δωρεάν μετακινήσεις με τα ΜΜΜ για όλους τους φοιτητές.

?Όλοι οι πρωτοετείς φοιτητές να μπορούν να μετακινούνται με τα ΜΜΜ πληρώνοντας μειωμένο κόμιστρο, με την επίδειξη της βεβαίωσης εγγραφής τους στο τμήμα έως ότου εκδοθεί το πάσο τους!

?Να αυξηθούν τα δρομολόγια των μέσων μαζικής μεταφοράς από και προς τις σχολές! Ιδιαίτερα των λεωφορείων 608, 250, 242 που οδηγούν καθημερινά χιλιάδες φοιτητές στην Πανεπιστημιούπολη και την Πολυτεχνειούπολη στου Ζωγράφου.

?Πλήρη κάλυψη των λειτουργικών αναγκών των αστικών συγκοινωνιών από τον κρατικό προϋπολογισμό, που θα καλύπτει τις ανάγκες για μετακίνηση του λαού της Αττικής.

☑️Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τους εκλεγμένους στα Διοικητικά Συμβούλια, μέλη της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΜΑΣ η διοίκηση δεσμεύτηκε ότι οι πρωτοετείς φοιτητές θα μπορούν να μετακινούνται με μειωμένο κόμιστρο με επίδειξη βεβαίωσης εγγραφής αλλά και ότι θα γίνει προσπάθεια να αυξηθούν τα δρομολόγια από και προς τις σχολές.

❗️Συνεχίζουμε και δυναμώνουμε τον αγώνα❗️

❗️Δωρεάν μετακινήσεις για όλους τους φοιτητές!

❗️Μειωμένο εισιτήριο για όλους τους πρωτοετείς φοιτητές στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς!

Πηγή: AlfaVita