Μη το σκέφτεσαι, γίνε μέλος!


Αν είσαι… της δράσης και δεν φοβάσαι τις αλλαγές, τότε τρέξε να κατοχυρώσεις την αίτησή σου για την οργανωτική ομάδα του TEDxUniversityofMacedonia!

Το TEDxUniversityofMacedonia είναι μια διοργάνωση γέννημα-θρέμμα του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, με ανεξάρτητο χαρακτήρα και μοναδικό της θεμέλιο την αιγίδα του TED.

Πυξίδα του είναι η αλλαγή και η δράση!

Τώρα σου δίνεται η ευκαιρία να γίνεις συμπαραγωγός της οργάνωσης των event της πόλης!

Ένα πραγματικό κάλεσμα να μοιραστείς τις ιδέες και τις εμπειρίες σου για να γίνεις ενεργό μέλος της 8ης κατά σειρά διοργάνωσης…

teddd (2).png

Διάλεξε τη θέση που σε εμπνέει: Sponsorships Manager, Content Manager, Public Relations Manager, Marketing Manager, Speakers' Coach, Performances Hunter, Production Manager, Experience Manager, Web Developer, Agenda Manager, Budget & Legal Manager, Art Director, Head of photography & videography, Graphic Designer και συμπλήρωσε την αίτηση που βρίσκεται στον σύνδεσμο που ακολουθεί.

http://bit.ly/TEDxUniversityofMacedonia2020ApplyNow

Η ομάδα του TEDxUniversityofMacedonia ανυπομονεί να σε γνωρίσει!

Οι αιτήσεις θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι τη Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020, στις 23:59!

Αν έχεις απορίες στείλε εδώ το μήνυμά σου Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.