Το μοναδικό τετραήμερο στην Αθήνα αφιερωμένο εξ ολοκλήρου στα Soft Skills επιστρέφει για 5η συνεχή χρονιά!


Με βασικό γνώμονα τα Soft Skills, το Soft Skills Academy 2019 προσφέρει στους συμμετέχοντες 4 ημέρες γεμάτες trainings από καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου και φοιτητές με σχετική εμπειρία. Το event απευθύνεται σε φοιτητές και νέους αποφοίτους που προέρχονται από όλες τις σχολές Ανώτατης Εκπαίδευσης, ενώ πίσω από την διοργάνωση βρίσκεται ο πανευρωπαϊκός, φοιτητικός οργανισμός EESTEC LC Athens του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί από την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου μέχρι την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου στις εγκαταστάσεις του New York College στην Αθήνα με ώρες διεξαγωγής από τις 09:30 π.μ. έως τις 20:30 μ.μ. και θα περιλαμβάνει 2 διαδραστικά σεμινάρια (training
sessions) αλλά και ενδιάμεσα activities κάθε μέρα.

Ως soft skills ορίζουμε το μείγμα τεχνικών και επικοινωνιακών δεξιοτήτων, οι οποίες είναι χρήσιμες για την επαγγελματική εξέλιξη και ανέλιξη του κάθε φοιτητή και μελλοντικού εργαζόμενου , αλλά για τη συγκρότηση της ολοκληρωμένης, πολύπλευρης προσωπικότητάς του.

Τα χαρακτηριστικά αυτά είναι πλέον περιζήτητα στον κάθε κλάδο εργασίας, ωστόσο δεν έχουν ενσωματωθεί ακόμη στην υποχρεωτική εκπαίδευση των νέων. Εμείς, στο Soft Skills Academy, μεριμνούμε για αυτό και βάζουμε ως στόχο να ολοκληρώσουν οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο όσο το δυνατόν πιο γεμάτοι από νέες πληροφορίες και δεξιότητες.

Στα πλαίσια του event θα πραγματοποιηθούν συνολικά οκτώ (8) διαδραστικά trainings από καταρτισμένους, έμπειρους trainers και life coaches. Οι θεματικές, πάνω στις οποίες θα εξασκηθούν όσοι καταφέρουν να κερδίσουν μια θέση στο event, θα είναι σχετικές με goal
setting, peak performance, leadership κ.ά.

Για δηλώσεις συμμετοχής παρακαλούνται οι υποψήφιοι να συμπληρώσουν την αίτηση τους μέχρι την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου και ώρα 23:59.

Δεκτά θα γίνουν μόνο εξήντα (60) άτομα (που θα χωριστούν σε τρεις ομάδες) των οποίων η επιλογή θα γίνει βάσει των αιτήσεων τους, χωρίς κάποιο κόστος συμμετοχής. Συνεπώς, οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να αφιερώσουν τον απαιτούμενο χρόνο, προκειμένου η αίτηση να αντανακλά το ενδιαφέρον τους.

Η παρουσία των συμμετεχόντων είναι υποχρεωτική και τις τέσσερις (4) ημέρες, ενώ θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης μετά το πέρας του τετραημέρου.

Περισσότερες πληροφορίες για το σεμινάριο, καθώς και την φόρμα συμμετοχής μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας ή στις σελίδες μας στο Facebook & Instagram.