Στα πλαίσια της Χρυσής Χορηγίας του Κολλεγίου της εκδήλωσης του Ελληνογαλλικού Εμπορικού Επιμελητηρίου προς τιμήν του


PierreMoscovici_katheti.JPGΟ Πρόεδρος και Ιδρυτής του Εκπαιδευτικού Ομίλου New York College, κος Ηλίας Φούτσης συναντήθηκε στις 16 Ιανουαρίου του 2019 με τον Επίτροπο της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Οικονομία κύριο Pierre MOSCOVICI, στα πλαίσια της επίσκεψης του στην Ελλάδα και το γκαλά που παρέθεσε το Ελληνογαλλικό Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο στο ξενοδοχείο Grand HYATT.

Ο κος Ηλίας Φούτσης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Pierre MOSCOVICI, ο οποίος έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη διεθνή δραστηριοποίηση του Εκπαιδευτικού Ομίλου New York College σε Ελλάδα, και Πράγα και την δυναμική συνεργασία του New York College με το Γαλλικό Πανεπιστήμιο Universite Toulouse Capitole 1.

Η εκδήλωση αυτή, όπου το New York College ήταν Χρυσός Χορηγός, επεσήμανε την άριστη συνεργασία των ευρωπαϊκών χωρών, σε οικονομικό, εμπορικό και πολιτιστικό επίπεδο καθώς και τις προοπτικές ανάπτυξης και ενίσχυσης αυτών. Στο δείπνο καλεσμένοι ήταν ο Πρέσβης της Γαλλίας, πρέσβεις ευρωπαϊκών χωρών, Έλληνες και Γάλλοι επιχειρηματίες καθώς και οικονομικοί και πολιτικοί παράγοντες της χώρας.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος New York College εδώ και 30 χρόνια, πρεσβεύει την πολυπολιτισμική εκπαίδευση προσφέροντας σπουδές με διεθνή αναγνώριση και μια ξεχωριστή εμπειρία για ολοκληρωμένες πανεπιστημιακές σπουδές στην Ελλάδα που οδηγούν σε Αμερικάνικο ή Ευρωπαϊκό πτυχίο από διεθνούς κύρους Πανεπιστήμια. Τα πτυχία Bachelor, Master και PhD που αποκτώνται στο New York College από τα συνεργαζόμενα πανεπιστήμια, αναγνωρίζονται από το Υπουργείο Παιδείας (ΣΑΕΠ) ως ισότιμα με τα πτυχία των Ελληνικών Πανεπιστημίων με τα ίδια  επαγγελματικά δικαιώματα (www.minedu.gr).