Με πολλά και ενδιαφέροντα δρώμενα, τεχνολογία, δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους, μουσική, γεύσεις, μοναδικές εκπλήξεις.


Πολυθεματικό, πληθωρικό και πάντα καλοκαιρινό, το Deree Open Fest, το φεστιβάλ του Deree – The American College of Greece, είναι εδώ για δεύτερη χρονιά και ανοίγει τις πόρτες του σε φοιτητές, απόφοιτους και σε όλους τους Αθηναίους. 

Για δύο μέρες, την Παρασκευή 8 και το Σάββατο 9 Ιουνίου, όσοι επισκεφθούν το campus της Αγίας Παρασκευής θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν όμορφες στιγμές με τις πολλαπλές και διαφορετικές επιλογές που προσφέρει το Deree Open Fest. Ανάμεσα σε αυτές το πρωτοποριακό φεστιβάλ τεχνολογίας Tech Fair, που φέρνει το κοινό σε επαφή με τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα, ένα φεστιβάλ street food με την υπογραφή του Δημήτρη Σκαρμούτσου, executive chef του Δειπνοσοφιστηρίου, αλλά και συνεδρίες πιλάτες, γιόγκα, ζούμπα και body art.

Παράλληλα, οι απόφοιτοι θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μέρος σε αγώνες μπάσκετ, βόλεϊ και ποδοσφαίρου, αφιερωμένους στη μνήμη του εκλεκτού προπονητή και αθλητικού διευθυντή του Κολλεγίου, Θανάση Χριστοφόρου. Ακόμη, οι επισκέπτες θα απολαύσουν βόλτες στο campus με ξύλινα ποδήλατα, ενώ το Σάββατο η ολυμπιακών διαστάσεων πισίνα του Κολλεγίου θα είναι ανοιχτή στο κοινό για δροσερές βουτιές!

Deree_Open_Fest.jpg

Μαθήματα σερβιρίσματος μπίρας, workshops αναπαλαίωσης επίπλων με chalk paint, σεμινάρια παρασκευής προϊόντων ομορφιάς και προσωπικής φροντίδας με φυσικά υλικά και πολλές ακόμα εκπλήξεις θα κεντρίσουν το δημιουργικό ενδιαφέρον των μεγάλων, ενώ τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να ψυχαγωγηθούν με την καρδιά τους με μια σειρά από δραστηριότητες που περιλαμβάνουν παιχνίδι, βόλτες με ηλεκτροκίνητο πατίνι αλλά και διαδραστικό εργαστήριο για τη σχέση του ανθρώπου με τα ζώα. 

Live από γνωστούς παραγωγούς και DJs του Deree θα ντύσουν μουσικά το φεστιβάλ και τις δύο ημέρες. Τα έσοδα του Open Fest θα διατεθούν στο ταμείο υποτροφιών του Deree, ώστε να δοθούν ευκαιρίες εκπαίδευσης σε ακόμα περισσότερους νέους.

Περισσότερες πληροφορίες και το πλήρες πρόγραμμα του Deree Open Fest εδώ

Ελεύθερη είσοδος στο campus, Παρασκευή 8 και Σάββατο 9 Ιουνίου, Γραβιάς 6, Αγία Παρασκευή. Πάρκινγκ βάσει διαθεσιμότητας.