Οι υπότροφοι θα περάσουν δέκα μήνες στο Chatham House.


Ξεκίνησε επίσημα η διαδικασία των αιτήσεων για το πρόγραμμα υποτροφιών Academy Stavros Niarchos Foundation Fellowship στο Queen Elizabeth II Academy for Leadership in International Affairs στο Chatham House, όπως γράφει το alfavita.gr

Οι υποτροφίες είναι ανοικτές στους Έλληνες πολίτες και τους Έλληνες της διασποράς, και οι συμμετέχοντες θα περάσουν 10 μήνες στο Λονδίνο υπότροφοι της Ακαδημίας, ξεκινώντας από το Σεπτέμβριο του 2018.

Οι υποτροφίες θα παρέχουν στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να προάγουν τις γνώσεις τους, να αναπτύξουν ερευνητικές δεξιότητες και να χτίσουν δεσμούς με την ευρεία ακαδημαϊκή κοινότητα του Chatham House.

Τα κύρια στοιχεία της υποτροφίας είναι τα εξής: συμμετοχή στο πρόγραμμα και στις δραστηριότητες ηγεσίας της Ακαδημίας, η διεξαγωγή ενός προσωπικού ερευνητικού έργου που αφορά πτυχές των διεθνών υποθέσεων, και μία ευκαιρία να συνεισφέρουν στο ευρύτερο έργο της ερευνητικής ομάδας του Chatham House.

Οι υπότροφοι λαμβάνουν και επιχορήγηση για την κάλυψη των βασικών εξόδων διαβίωσης.

Οι αιτήσεις θα κλείσουν στις 29 Απριλίου 2018.

To πρόγραμμα υλοποιείται εξ ολοκλήρου από το Chatham House Academy for Leadership in International Affairs το οποίο και είναι το μόνο αρμόδιο για τους όρους και της διαδικασίες αίτησης.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρεις εδώ.