Έλα στην Τεχνόπολη στις 24-25 Ιουνίου και μάθε τα πάντα για σπουδές, μεταπτυχιακά κα υποτροφίες σε Ελλάδα και Κύπρο!


Είσαι μαθητής και θέλεις να ενημερωθείς για να συμπληρώσεις σωστά το μηχανογραφικό σου; Είσαι φοιτητής και ενδιαφέρεσαι να εξερευνήσεις όλες τις επιλογές σου σε προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σε Ελλάδα και Κύπρο;

Η έκθεση Spoudase 2017 είναι για σένα! Η πρώτη και μεγαλύτερη έκθεση σπουδών που γίνεται στη χώρα μας φιλοδοξεί να αποτελέσει δίαυλο επικοινωνίας ανάμεσα στους νέους και τα Πανεπιστήμια, για τα προγράμματα και τις δραστηριότητές τους. 

Σε δύο ημέρες, 24 και 25 Ιουνίου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων θα έχεις την ευκαιρία να συναντήσεις εκπροσώπους Πανεπιστημίων, Τεχνολογικών Ιδρυμάτων και Κολεγίων και να λύσεις όλες τις απορίες σου, να ερευνήσεις τις επιλογές που έχεις σε Ελλάδα και Κύπρο για ένα προπτυχιακό ή μεταπτυχιακό πρόγραμμα και να αυξήσεις τις προοπτικές καριέρας, σε πείσμα της εργασιακής ανασφάλειας και του Brain Drain της εποχής μας.

Με περισσότερα από 450 προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, στην έκθεση Spoudase 2017 συμμετέχουν 30 ΑΕΙ, ΤΕΙ και Κολλέγια, όπως τα ΕΑΠ, Πανεπιστήμιο Πειραιά, ΟΠΑ, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, ΕΚΠΑ, Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, Πολυτεχνείο Κρήτης, ΤΕΙ Θεσσαλίας, Α-ΤΕΙ Πειραιά, ΤΕΙ Αθήνας, EUC, AthTech, ALBA, BCA, Mediterranean College, Μητροπολιτικό Κολέγιο και το New York College. 

spoudase2017.jpg

Παράλληλα, θα πραγματοποιούνται ομιλίες στον χώρο του Innovathens από καθηγητές Πανεπιστημίων, προέδρους τμημάτων, Πρυτάνεις, κ.ά. , που θα παρουσιάσουν  τα προγράμματά τους, αναλύοντας τους λόγους για να τα παρακολουθήσει ένας υποψήφιος. 

Θα μιλήσουν ακόμα διευθυντές προσωπικού, από κορυφαίες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, για τα κριτήρια που πρέπει να έχει ένας υποψήφιος για να είναι ανταγωνιστικός στην αγορά εργασίας.

Θα έχεις τη δυνατότητα να πάρεις μέρος χωρίς κανένα κόστος σε σεμινάρια και workshops από Πανεπιστήμια και άλλους φορείς σε τομείς όπως η υγεία, τα οικονομικά και το marketing, ενώ στο τέλος θα πάρεις και πιστοποιητικό παρακολούθησης!

Αν «ψάχνεσαι» για το τι σπουδές και καριέρα να ακολουθήσεις, θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος όπου θα πραγματοποιούνται δωρεάν τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού και ειδικοί θα αξιολογούν το βιογραφικό σου

Εκτός από τα δωρεάν σεμινάρια, θα δοθούν και δεκάδες μερικές ή ολικές υποτροφίες για προπτυχιακά και μεταπτυχιακά, ενώ η είσοδος σε όλη την έκθεση Spoudase 2017 είναι δωρεάν για όλους!

Για να πάρεις μέρος στην κλήρωση των υποτροφιών θα πρέπει να κάνεις join στο event της έκθεσης καθώς και να εγγραφείς στη σελίδα registration.