19 έως 23 Ιουνίου 2017, 10.00-15.00, στο Κτήμα Ιγγλέση στη Βαρυμπόμπη


Το BusinessCool σας προσκαλεί στο Summer Teens’ camp: “COOL_BIZ”, από 19 έως 23 Ιουνίου 2017, 10.00-15.00, στο Κτήμα Ιγγλέση στη Βαρυμπόμπη,  στο πιο cool πενθήμερο καλοκαιρινών δραστηριοτήτων για εφήβους 13-17 ετών, που θέλουν να ικανοποιήσουν τη δίψα τους για γνώση και δημιουργία, διασκεδάζοντας καθημερινά με περισσότερες από δύο ώρες παιχνίδι.

Με αυθεντικά και πρωτότυπα παιχνίδια δράσης και στρατηγικής θα διασκεδάσουμε, θα αναπτύξουμε νέες επαγγελματικές δεξιότητες και θα μάθουμε επιχειρησιακές τεχνικές! Ενώ με θετική διάθεση θα μάθουμε να συνεργαζόμαστε, να κατεβάζουμε ιδέες, να καταστρώνουμε ένα πλάνο δράσης για φανταστικές ή πραγματικές επιχειρηματικές δραστηριότητες, να σχεδιάζουμε, να δημιουργούμε ιντερνετικό περιεχόμενο, να παίζουμε ρόλους και να παρουσιάζουμε τις ιδέες μας με ευκολία.
Φεύγοντας από το camp, οι έφηβοι:

•  Θα έχουν μια καλύτερη επαφή με τον εαυτό μας και θα ξέρουν γιατί τους ελκύουν περισσότερο κάποια επαγγέλματα.
•  Θα έχουν βρεθεί μέσα σε ομάδες και θα γνωρίζουν πως να λειτουργούν μέσα σε αυτές αποδοτικότερα.
•  Θα έχουν αναπτύξει περαιτέρω τη δημιουργική τους σκέψη και θα έχουν εξοικειωθεί με τη μεθοδολογία του Brainstorming. Θα μπορούν να αξιολογούν τις επιχειρηματικές τους ιδέες, να ανακαλύπτουν ευκαιρίες και να δημιουργούν επιχειρησιακά σχέδια.
•  Θα έχουν κατανοήσει τις έννοιες του Marketing και του Branding, δηλαδή, τι θέλουν να προσφέρουν και πως να επικοινωνούν αποτελεσματικά, ώστε να προβάλουν σωστά και κατανοητά αυτά που θέλουν, προς οποιοδήποτε κοινό.
•  Θα έχουν έρθουν σε επαφή με  την ηλεκτρονική επιχειρηματικότητα, το Digital Marketing και το E-commerce. Θα στήσουν website και e-shop και θα μάθουν να χρησιμοποιούν το Content Marketing.
•  Θα έχουν συμμετάσχει σε  θεατρικές ασκήσεις, θα έχουν δημιουργήσει σενάρια, θα έχουν σκηνοθετήσει διαφημίσεις, ενώ στο τέλος θα γνωρίζουν πως να παρουσιάζουν σωστά και πειστικά οποιαδήποτε θεματολογία.
•  Τα παιδιά θα χτίσουν την αυτοπεποίθησή τους και θα αποκτήσουν μια καινούργια άποψη για την επιχειρηματικότητα και τη μάθηση.
•  Θα έχουν δημιουργήσει ομάδες και θα έχουν μάθει  να ταυτίζονται με τους κοινούς σκοπούς της ομάδας τους, κυρίως όμως θα έχουν μάθει να είναι ο εαυτός τους και πως αυτός μπορεί να βελτιώνει τις καταστάσεις με βάση το κοινό όφελος.
•  Πάνω από όλα οι έφηβοι θα φύγουν ευχαριστημένοι από διασκέδαση και γνώση ενώ θα έχουν κάνει κιόλας τα πρώτα τους βήματα προς ένα λαμπρό μέλλον.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Κλείστε θέση τώρα στο https://goo.gl/po866S και κερδίστε -10% σε όλες τις εγγραφές έως 31/05/17.  Εταιρικές εγγραφές -20%


Σνακ, χυμοί και ένα πλήρες γεύμα καθημερινά.
Περιορισμένες θέσεις. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Ώρα προσέλευσης 09.00-10.00