Ετοιμάστε τις μπογιές


Ετοιμάστε τις μπογιές

Το ΕΚ «Αθηνά» ανακοίνωσε την προκήρυξη διαγωνισμού ζωγραφικής: Ο Υπολογιστής των ονείρων μου... Ο Υπολογιστής του μέλλοντος. Στο πλαίσιο της συμμετοχής του ΕΚ "Αθηνά" στην "Βραδιά του Ερευνητή" 2015

 Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου.
Προθεσμία υποβολής: 11 Σεπτεμβρίου 2015

Θα πρέπει να μας στείλετε το έργο σας με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (εάν δεν είναι φτιαγμένο στον υπολογιστή θα χρειαστεί να το σκανάρετε ή να το φωτογραφίσετε) ή ταχυδρομικά στη διεύθυνση Αρτέμιδος 6 & Επιδαύρου, 151 25, Μαρούσι, με την ένδειξη «Για το Διαγωνισμό της Βραδιάς του Ερευνητή».
Βεβαιωθείτε ότι την κάθε ζωγραφιά συνοδεύει:

- Αντιπροσωπευτικός τίτλος της ζωγραφιάς
- Ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, διεύθυνση email, τάξη και σχολείο του δημιουργού ή της ομάδας.

Σας ζητάμε να μας δείξετε πώς πιστεύετε ότι θα ήταν ο ιδανικός υπολογιστής, πώς θα βελτίωνε την καθημερινότητα των ανθρώπων και πώς θα βοηθούσε στην αντιμετώπιση των μεγάλων προβλημάτων που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα.
Το θέμα μπορεί να απεικονιστεί με πολλούς τρόπους. Μπορείτε να ζωγραφίσετε με οποιοδήποτε και πάνω σε οποιοδήποτε υλικό προτιμάτε ή κατευθείαν στον υπολογιστή σας. Καθένας ή κάθε ομάδα μπορεί να συμμετάσχει με 1 μόνο έργο.

Τα τρία καλύτερα έργα (όπως θα τα επιλέξει επιτροπή που θα ορίσει το ΕΚ «Αθηνά») θα βραβευθούν (τα βραβεία θα ανακοινωθούν σύντομα) και θα ανακοινωθούν στην εκδήλωση που θα γίνει στο ΕΚ «Αθηνά» στις 18 Σεπτεμβρίου, στις 19:00.
Στο πλαίσιο της κύριας εκδήλωσης της Βραδιάς του Ερευνητή (25 Σεπτεμβρίου στο Ιδρύμα Μείζονος Ελληνισμού) θα διοργανωθεί έκθεση όπου θα παρουσιαστούν όλα τα έργα που θα υποβληθούν.