Τα «Παιδιά Εν Δράσει» σας προσκαλούν να συμμετέχετε από τις 18 μέχρι τις 28 Αυγούστου


Τα «Παιδιά Εν Δράσει» σας προσκαλούν να συμμετέχετε από τις 18 μέχρι τις 28 Αυγούστου

Η συνάντηση νέων “Together” αποσκοπεί στη συνύπαρξη και αλληλεπίδραση ατόμων με ή χωρίς αναπηρία συμμετέχοντας ενεργά σε ένα οργανωμένο εκπαιδευτικό, ψυχαγωγικό και καλλιτεχνικό πρόγραμμα. Οι συμμετέχοντες/συμμετέχουσες της συνάντησης “Together” έχουν τη μοναδική ευκαιρία να συνυπάρξουν και να συμμετέχουν σε κοινές δραστηριότητες με άτομα με αναπηρίες αποκομίζοντας εμπειρίες και αναπτύσσοντας ικανότητες που σχετίζονται με την ενσυναίσθηση, την ευαισθητοποίηση σε θέματα αναπηρίας, κοινωνικές, επικοινωνιακές και καλλιτεχνικές δεξιότητες.

Στο πρόγραμμα συμμετέχουν 100 νέοι/ νέες από 10 διαφορετικές χώρες της Ευρώπης (Ελλάδα, Ηνωμένο Βασίλειο, Ισπανία, Πολωνία, Ουγγαρία, Πορτογαλία, Ιταλία, Μάλτα, Λετονία, Σλοβακία) ενώ παράλληλα μπορούν να συμμετέχουν νέοι και νέες από Ελλάδα και μη.

Οι νέοι/ νέες που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν πρέπει να είναι άνω των 18 ετών, με ή χωρίς αναπηρίες με όρεξη και διάθεση να ζήσουν μια ξεχωριστή 10 ήμερη εμπειρία ζωής. Το κόστος ανέρχεται στα 100€ και συμπεριλαμβάνει διαμονή, πλήρη διατροφή (τριών γευμάτων), συμμετοχή στις δραστηριότητες, μεταφορά στο χώρο διεξαγωγής της συνάντησης από Θεσσαλονίκη και επιστροφή.

Αιτήσεις συμμετοχής καθώς και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στη σελίδα www.kidsinaction.gr