Βοηθός Νοσηλευτικής Γενικής Νοσηλείας, Βοηθός Βρεφονηπιοκόμων τα νέα τμήματα.


Οι νέες ειδικότητες για το 2015Α είναι :

- Βοηθός Νοσηλευτικής Γενικής Νοσηλείας (Απογευματινό τμήμα)

"Η Νοσηλευτική είναι επιστήμη της Υγείας, αναπόσπαστο μέρος του υγειονομικού συστήματος, και έχει ως στόχο την προαγωγή της υγείας, την πρόληψη της νόσου και τη φροντίδα των ασθενών και αναπήρων, σε όλες τις δομές και τα επίπεδα υπηρεσιών Υγείας.
Σπουδάζοντας στην ειδικότητα «Βοηθός Νοσηλευτικής Γενικής Νοσηλείας», είσαι υπεύθυνος/η για τη βελτίωση και αποκατάσταση της υγείας, καθώς και για τη νοσηλευτική φροντίδα του ασθενή".

-Βοηθός Βρεφονηπιοκόμων (Απογευματινό τμήμα)

Τα άτομα που επιλέγουν τον Τομέα Παιδαγωγικών, και συγκεκριμένα την ειδικότητα «Βοηθός Βρεφονηπιοκόμων», διακρίνονται για το ιδιαίτερο ενδιαφέρον τους για τον άνθρωπο, την ικανότητα επικοινωνίας και επίλυσης προβλημάτων που διαθέτουν, την ευγένεια, την ηρεμία, και κυρίως την αγάπη τους για το παιδί.
Πρόκειται για επάγγελμα που συνδυάζει μοναδικά την επαφή με τις μικρές ηλικίες και τη μετάδοση γνώσεων στο πρώιμο στάδιο της εκπαιδευτικής διαδικασίας.


Για αιτήσεις και πληροφορίες επικοινωνήστε με το ΙΕΚ Κερατσινίου (ώρες 17:30-20:00)

IEK ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ, Μυστρά 23 & Έλλης

Email:Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τηλέφωνο Γραμματείας: (210) 4009001

Fax: (210) 4014915