Ένα διδακτικό πρόγραμμα σύντομης διάρκειας για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στο χώρο της μόδας και του λιανικού εμπορίου.


Το Οικονομικό Κολλέγιο Αθηνών (BCA), με 43 χρόνια παρουσίας στην παροχή πρωτοπόρων ακαδημαϊκών προγραμμάτων και η εταιρεία ALLY, μία από τις πλέον δυναμικές επιχειρήσεις στο χώρο του καινοτόμου μάρκετινγκ και της επικοινωνίας, οργανώνουν ένα διδακτικό πρόγραμμα σύντομης διάρκειας (έναρξη 9 Μαΐου) για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στο χώρο της μόδας και του λιανικού εμπορίου.


Σκοπός του προγράμματος αποτελεί η παροχή χρήσιμων γνώσεων για το χώρο του fashion business, μέσω της θεωρητικής εκπαίδευσης και πρακτικών εφαρμογών.

Στο Short Course, συνολικής διάρκειας 6 εβδομάδων, κύριοι ομιλητές θα είναι εκπρόσωποι των πλέον επιτυχημένων επιχειρήσεων στον χώρο του Fashion και Retail Business οι οποίοι θα μοιραστούν τα «μυστικά» της επιτυχίας τους, θα παρουσιάσουν όλες τις σύγχρονες τάσεις και πρακτικές του κλάδου ενώ οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν και να συμμετάσχουν στην επίλυση πραγματικών case studies και να αξιοποιήσουν τις πολύτιμες γνώσεις των guest speakers.

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει μία σειρά θεμάτων όπως: η δημιουργία ενός brand, η ανάπτυξη και η διαχείριση ενός καταστήματος λιανικού εμπορίου, η ανάπτυξη ενός e-shop, η επικοινωνία και η προσέγγιση των media, καθώς και η εξαγωγική δραστηριότητα. Οι συμμετέχοντες θα μπορούν να παρακολουθήσουν είτε μέρος του προγράμματος είτε την/τις εβδομάδα/ες της επιλογής τους.

Διάρκεια Προγράμματος: 09.05.14 – 21.06.2014 (6 εβδομάδες)
Γλώσσα: Ελληνικά
Ωράριο φοίτησης: Παρασκευή 18:00-21:30, Σάββατο 10:00-17:15
Κτίριο φοίτησης: BCA Campus Αθήνα

Για περισσότερες πληροφορίες και συμμετοχές καλέστε στο: 2107253783, Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.