Για να βρείτε τρόπο να διατηρήσετε την ανεξαρτησία σας, δεν χρειάζεται να πληγώνετε τους γύρω σας


ΚΡΙΟΣ: Απαιτείται να δείξετε προσοχή και να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποια μικροπροβλήματα με την υγεία σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Οι εντάσεις που θα δημιουργηθούν θα επηρεάσουν κάπως αρνητικά την ψυχολογία σας και μόνο αν φροντίσετε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, δεν θα πάθουν τα νεύρα σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα στον οικονομικό σας τομέα, γι’ αυτό θα ήταν σκόπιμο να κρατηθείτε μακριά από περιττά έξοδα ή επεκτατικές κινήσεις που δεν έχετε μελετήσει.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Με σωστές επιλογές θα καταφέρετε να αυξήσετε τα εισοδήματά σας, αλλά και να κλείσετε καινούριες συνεργασίες. Μη δημιουργήσετε αντιπαλότητες και κόντρες με τους συνεργάτες σας, αν δεν σας αρέσουν αυτά που θα προτείνουν.

 

ΛΕΩΝ: Μη βιαστείτε να επενδύσετε σε ό,τι θα σας προτείνουν, γιατί θα κινδυνέψετε να χάσετε κομμάτι από την πίτα που ήδη έχετε κερδίσει με το σπαθί σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προτιμήστε να ασχοληθείτε με την επέκταση της κοινωνικής σας ζωής καθώς εκεί ευνοείστε, σε αντίθεση με τις σχέσεις που θα αφορούν το οικογενειακό σας περιβάλλον.

 

ΖΥΓΟΣ: Νιώθετε πως η σχέση μεταξύ σας τείνει να πηγαίνει όλο και προς το καλύτερο και δεν έχετε άδικο, αφού ο συνδυασμός σας είναι από τις καλύτερες περιπτώσεις.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Για να βρείτε τρόπο να διατηρήσετε την ανεξαρτησία σας, δεν χρειάζεται να πληγώνετε τους γύρω σας. Οι παρεξηγήσεις δημιουργούνται επειδή δεν γνωρίζετε τι θέλετε.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εάν δεν είστε σίγουροι πως κάποια υπόθεση σας καλύπτει, μη βιαστείτε να δεσμευτείτε. Ακολουθήστε προγράμματα που σας ταιριάζουν, ξεκαθαρίζοντας πρώτα τη θέση σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αντισταθείτε με πυγμή και γενναιότητα στις αντιξοότητες του εργασιακού σας χώρου. Επειδή οι άλλοι καραδοκούν, είναι σκόπιμο να σκεφτείτε λίγο παραπάνω πριν ενεργήσετε.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μη νιώθετε παραμελημένοι επειδή ο σύντροφός σας έχει μπει σε αγώνα καταξίωσης για την καριέρα του. Αποφύγετε όσο μπορείτε παιχνίδια δύναμης και εξουσίας που δεν ταιριάζουν με τις ερωτικές σχέσεις.

 

ΙΧΘΥΣ: Θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε ξεκαθάρισμα για όσα έχουν συσσωρευτεί στη σχέση σας. Εάν δεν είστε σίγουροι για τις επιλογές σας, είστε εσείς και μόνο οι υπεύθυνοι.