Βρείτε ψυχική ικανοποίηση στις συναναστροφές με τους φίλους ή τα αγαπημένα σας πρόσωπα


ΚΡΙΟΣ: Χρησιμοποιήστε τη λογική που διαθέτετε, για να λύσετε κάποια προβλήματα που σας ταλανίζουν. Εάν κάνετε πρακτικές κινήσεις, δεν θα σας δημιουργηθεί ούτε φόβος, ούτε άγχος.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Αυξήστε την ικανότητά σας να συγκεντρώνεστε στον στόχο σας και όταν δείτε ότι στο χώρο υπάρχει νευρικότητα, απλώς αποτραβηχτείτε, για να μην πέσετε θύμα της αστάθειας και της διπροσωπίας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Τα πολλά απρόοπτα και οι απρόσμενες αλλαγές θα δίνουν συνέχεια σε εντάσεις, κάνοντας κάποιες σχέσεις σας να κινδυνεύουν να σπάσουν.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην εκτεθείτε σε πρόσωπα που έχετε ανάγκη τη στήριξή τους, ενώ μπορείτε κάλλιστα να κρατήσετε τις ισορροπίες που απαιτούνται.

 

ΛΕΩΝ: Βρείτε ψυχική ικανοποίηση στις συναναστροφές με τους φίλους ή τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Οι αλλαγές που θέλετε, αλλά και αυτές που δεν περιμένετε θα φτάσουν στον επαγγελματικό σας χώρο και θα είναι για καλό.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αναμφίβολα, είστε ικανοί να κάνετε υπομονή για να έρθουν τα καλύτερα που σας υπόσχεται το επόμενο διάστημα, χωρίς να εκτεθείτε σε κινδύνους.

 

ΖΥΓΟΣ: Τολμήστε να κάνετε καινούριους φίλους ή να αποτινάξετε ό,τι δε σας ταιριάζει τηρώντας πάντα το μέτρο. Μην αποσυντονιστείτε από το φορτισμένο κλίμα και ρίξετε την ψυχολογία σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Το αίσθημα της αυτοσυντήρησης που σας χαρακτηρίζει, θα σας δώσει ένα συγκροτημένο και σταθερό περιβάλλον, που θα πατά γερά στο έδαφος.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ενισχύστε το αίσθημα της σταθερότητας στις σχέσεις σας, αλλά θα πρέπει να είστε περισσότερο γενναιόδωροι με τα αισθήματά σας, εάν δεν θέλετε να προκληθούν ρήξεις για λάθος λόγους.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η επικοινωνία σας θα κυμανθεί σε ιδιαίτερα καλά επίπεδα και θα έχετε αρκετές ευκαιρίες για να προβείτε σε καινούριες γνωριμίες και να εδραιωθείτε κοινωνικά.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δημιουργούνται αλλαγές στις οικογενειακές σας σχέσεις αλλά να είστε συγκρατημένοι, γιατί αν ξεσπάσετε κινδυνεύετε να παρεξηγηθείτε από άτομα που αγαπάτε.

 

ΙΧΘΥΣ: Αφήστε στην άκρη τον συντηρητισμό για να γεφυρώσετε το χάσμα που έχει δημιουργηθεί με οικεία πρόσωπα. Δώστε τον καλύτερό σας εαυτό για να τους αποδείξετε ότι δεν τους πολεμάτε αλλά είστε μαζί τους.