Συγκεντρωθείτε σε ό,τι έχετε και μη θέλετε να αποκτήσετε τα πάντα σε μία στιγμή


Στις 12 ο Πλούτωνας περνάει στον Αιγόκερο, προσφέροντάς σας την ευκαιρία να μεταμορφώσετε τη ζωή σας προς το καλύτερο. Αντιμετωπίστε τους φόβους σας και κυριαρχήστε στις προκλήσεις που θα δεχθείτε. Αντλήστε την κρυμμένη σας ενέργεια και περιορίστε την ανασφάλεια που έχετε πάνω σε επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα. Ο Ερμής περνάει στους Διδύμους, που θεωρείται σπίτι του και βρίσκεται σε κυριαρχία, βοηθώντας σας να επικοινωνείτε και να εκφράζεστε καλύτερα. Θα ξεπερνάτε πιο εύκολα εμπόδια που σας κρατάνε πίσω, ενώ η ευστροφία και η ταχύτητα θα έχουν την πρώτη θέση σε ό,τι διαλέξετε να κάνετε. Στις 15 ο Ερμής στους Διδύμους σε τετράγωνο με τον Κρόνο στους Ιχθύς, προκαλεί πιέσεις, εξάντληση και αγανάκτηση. Αποφύγετε νέα ξεκινήματα, καθώς συνεργάτες ή άτομα κύρους δε θα είναι πρόθυμα να ακολουθήσουν. Στις 17 ο Κρόνος σε ανάδρομη πορεία στους Ιχθύς, θα σας γεμίσει διλήμματα για την προσωπική και συναισθηματική σας ζωή. η ψυχολογία σας θα είναι κάπως επιβαρυμένη, κάνοντάς σας να μπερδεύετε την πραγματικότητα με ουτοπικές καταστάσεις. Συγκεντρωθείτε σε ό,τι έχετε και μη θέλετε να αποκτήσετε τα πάντα σε μία στιγμή. Οι αλλαγές στη διάθεσή σας θα είναι συνεχόμενες, γεγονός που θα φέρει σε δύσκολη θέση όσους ανήκουν στον περίγυρό σας και καθιστώντας τους ανίκανους να σας αντιμετωπίσουν. Στις 18 η Νέα Σελήνη στους Διδύμους, προκαλεί ξαφνικές αλλαγές σε προσωπικό επίπεδο εντείνοντας προβλήματα και οδηγεί σε ακραίες αποφάσεις. Σε επαγγελματικό επίπεδο θα υπάρξουν εξωτερικοί παράγοντες που θα σας επηρεάζουν στις αποφάσεις σας. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύς).

 

ΚΡΙΟΣ: Ασχοληθείτε με πιο ουσιαστικά θέματα και προσέξτε τις σχέσεις σας. Μεγάλη κινητικότητα θα υπάρξει στον επαγγελματικό σας τομέα και επιβάλλεται να διαφυλάξετε τις συνεργασίες και το καλό σας όνομα. Η αλλαγή πλεύσης στον οικονομικό τομέα θα χρειαστεί συναλλαγές και συμφωνίες που πιθανόν να έχουν και νομικό χαρακτήρα. Ίσως προκύψει και ένα επαγγελματικό ταξίδι.

ΤΑΥΡΟΣ: Βασική προϋπόθεση για την επιτυχία, είναι η υιοθέτηση μιας νέας στάσης ζωής από σας. Οι δημιουργικές εμπνεύσεις θα βρουν καινούρια σημεία εφαρμογής. Οι εξελίξεις θα σας σπρώξουν σε νέες κατακτήσεις και αναζητήσεις. Θα κάνετε αρκετές επαφές και συζητήσεις που θα αφορούν καινούργια επαγγελματικά σχέδια. Νομικά θέματα που θα σχετίζονται με το σπίτι θα σας απασχολήσουν έντονα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Φροντίστε να αναγνωρίσετε τα σωστά άτομα μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον και προσπαθήστε να αξιοποιήσετε τις επαφές αλλά και τις βοήθειες που μπορούν να σας δώσουν τώρα. Χωρίς να το καταλάβετε η καλή σας εικόνα και η αναγνώρισή σας από το περιβάλλον, διαμορφώνει το πλαίσιο μέσα στο οποίο θα κατακτήσετε την επιτυχία. Η επαγγελματική ζωή αλλά και τα οικονομικά σας δείχνουν να απογειώνονται.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πολύ σημαντική βδομάδα για να προβάλετε και να αξιοποιήσετε τις δυνατότητές σας. Μπαίνετε σε μια περίοδο προετοιμασίας για κάποιες καταστάσεις που θα βιώσετε στη συνέχεια και ίσως να μη σας φανούν τόσο εύκολες στη διαχείρισή τους. Η προσωπική σας σχέση θα σας προβληματίσει για το αν θα πρέπει να επενδύσετε περισσότερο πάνω σε αυτήν και να δείτε αν καλύπτει τα συμφέροντά σας.

 

ΛΕΩΝ: Θα υπάρξουν κάποιες ευχάριστες επαφές στον εργασιακό χώρο από άτομα που θα σας δείξουν το ενδιαφέρον τους, που αν τις κάνετε γνωστές στο σύντροφό σας να είστε σίγουροι ότι θα υπάρξουν εκρήξεις ζήλιας και θυμού από την πλευρά τους ακόμα και αν δε φταίτε. Εάν δε θέλετε να αρχίσουν οι εντάσεις φροντίστε να μην καυχηθείτε για τις κατακτήσεις σας, ούτε να τον προκαλέσετε με λόγια να σας επιτεθεί.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι αδέσμευτοι θα μπορέσετε να αναπτύξετε με ικανοποιητικό τρόπο κάποιες από τις επαφές σας, ώστε να φτάσετε σε ένα καλύτερο και πιο ενδιαφέρον επίπεδο την ερωτική σας ζωή. Η ψυχολογική σας διάθεση, αλλά και η συμπεριφορά σας απέναντι στους άλλους θα είναι αρκετά καλή. Μην κλειστείτε για κανένα λόγο στο σπίτι μια που όλα δείχνουν ότι τώρα είναι η στιγμή να δραστηριοποιηθείτε.

 

ΖΥΓΟΣ: Η κοινωνική ζωή δείχνει να σας βοηθάει ιδιαίτερα στο να κάνετε προσεγγίσεις, αλλά και να επικοινωνήσετε πιο όμορφα και ουσιαστικά με τα άτομα που σας ενδιαφέρουν. Κάντε πιο εντατικές τις εξόδους σας, καθώς οι μέρες φαίνονται ιδανικές για να κάνετε επαφές και συναντήσεις, αλλά και για να προετοιμαστείτε για τα καλύτερα που έρχονται.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η ενεργητικότητά σας θα κυμαίνεται σε πολύ καλά επίπεδα, ώστε να κινείστε πιο άνετα σε καθημερινό επίπεδο. Η ξεκούραση είναι απαραίτητη για να αναπληρώνετε τις δυνάμεις σας. Αποφύγετε να εμπλακείτε σε εντάσεις αν κάποια γεγονότα σας απογοητεύσουν. Η προσπάθεια που θα κάνετε για γενική αναβάθμιση θα σας δώσει τη δυνατότητα μεγαλύτερης ελευθερίας κινήσεων. Θα διευκολυνθείτε στις καθημερινές σας δραστηριότητες και όλα δείχνουν πως θα έχετε μια πολύ καλή πορεία.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η απλή λογική θα σας υποδείξει προς τα πού βαδίζουν τα πράγματα στον εργασιακό σας χώρο, ώστε να μπορείτε να ενεργήσετε σωστότερα. Εάν είστε ενημερωμένοι για το τι συμβαίνει γύρω σας, θα μπορέσετε να χειριστείτε πιο εύκολα τον ανταγωνισμό. Ξεκινήστε κάνοντας χρήσιμες διασυνδέσεις και πλησιάζοντας ανθρώπους που μπορούν να σας βοηθήσουν με τις ιδέες τους.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Έχετε μπει σε μια περίοδο που η τύχη δεν θα σας χαρίζεται τόσο εύκολα, όσο θα θέλατε και όσο πιο γρήγορα το συνειδητοποιήσετε, τόσο καλύτερα θα είναι τα πράγματα για εσάς. Δεν πρέπει να εμπιστευτείτε καταστάσεις που έρχονται πιο εύκολα από ό,τι περιμένετε. Αν κινηθείτε σωστά και υπεύθυνα μπορείτε να έχετε οφέλη και μάλιστα σημαντικά.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κρατήστε τα προσχήματα για να μη μαθευτούν οι κινήσεις σας. Επειδή σας περιμένουν κι άλλες μάχες, μην επαναπαύεστε στα ευχάριστα νέα. Η ωρίμανση των προσπαθειών σας πρόκειται να σας ανεβάσει ψυχολογικά. Εκμεταλλευτείτε την κοινωνικότητα που θα έχετε για να κάνετε νέους φίλους. Μικρές αλλαγές στη διακόσμηση του σπιτιού θα σας φτιάξουν τη διάθεση.

 

ΙΧΘΥΣ: Δεχτείτε τις αποφάσεις των συνεργατών σας χωρίς να αντιδράσετε άμεσα. Οργανώστε τα ψώνια σας για να μην ξεφύγετε κάνοντας υπερβολικά έξοδα. Εκφράστε ελεύθερα τα συναισθήματά σας και μην περιορίζεστε. Μην παραμελήσετε τους φίλους σας γιατί θα τους χρειαστείτε στη συνέχεια. Δώστε προτεραιότητα στα όνειρά σας για να μπορέσετε να τα πραγματοποιήσετε.