Ξεκουραστείτε για να μπορέσετε να ξαναμπείτε στους κανονικούς σας ρυθμούς


ΚΡΙΟΣ: Οι ευκαιρίες θα εμφανίζονται εκεί που δεν το περιμένετε και θα καταφέρνετε να επιβιώνετε ακόμα και σε αυτά που θα σας φανούν πολύ δύσκολα χωρίς ιδιαίτερο κόπο.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Κινηθείτε προσεκτικά καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας και μην πείτε λόγια που δεν πιστεύετε μόνο και μόνο για να ανταπαντήσετε σε κάτι που ίσως σας ενοχλήσει.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Πρέπει να είστε αρκετά υπομονετικοί μέχρι να έρθουν πιο βολικές ημέρες που θα σας επιτρέψουν να νιώσετε και να εκφραστείτε ελεύθερα ερωτικά.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εάν είστε μόνοι αυτόν τον καιρό, πείτε ναι σε καινούριες γνωριμίες και φλερτ, αφήνοντας στην άκρη τους φόβους και το άγχος της μοναξιάς.

 

ΛΕΩΝ: Είστε άτομο που εκπέμπει δυναμισμό και θετική ενέργεια, οπότε είναι πολύ δύσκολο στους άλλους να αντισταθούν στην αυξημένη γοητεία σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ανοίξτε διάλογο με τον σύντροφό σας και ελάτε πιο κοντά του, μια που η επικοινωνία σας θα βρίσκεται σε καλά επίπεδα και θα είναι ικανή να λύσει οποιαδήποτε παρεξήγηση υπήρχε.

 

ΖΥΓΟΣ: Μπορεί ο σύντροφός σας να περνάει την κρίση του και εσείς τη δική σας, αλλά αν η σχέση σας έχει γερό υπόβαθρο, θα αντέξει. Σαφώς η σχέση σας πρέπει να έχει προτεραιότητα και για τους δύο σας, αλλά μην κάνετε στο μυαλό σας σενάρια καταστροφής.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μη στοχεύετε στο φεγγάρι, γιατί υπάρχει κάτι που δεν αφήνει τη σχέση σας να απογειωθεί. Εάν βρίσκεστε σε μεταβατική περίοδο μην ψάχνετε να βρείτε αιτίες για να πληγώσετε ο ένας τον άλλον.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Βρείτε τον σωστό τρόπο για να πείτε αυτά που σας προβληματίζουν, ώστε να μη δώσετε λάθος εντυπώσεις. Βάλτε προτεραιότητα σε θέματα που εκκρεμούν και λύστε τα άμεσα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η αστάθεια που έχετε τελευταία στην ερωτική σας ζωή, θα βρει τους φυσιολογικούς της ρυθμούς. Μη λάβετε μέρος σε συζητήσεις που θα γίνουν κουτσομπολιά και σχόλια για άτομα που απουσιάζουν.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Επωφεληθείτε από τις συνθήκες και βρεθείτε με άτομα που εκτιμάτε. Ξεκουραστείτε για να μπορέσετε να ξαναμπείτε στους κανονικούς σας ρυθμούς.

 

ΙΧΘΥΣ: Εάν θέλετε πραγματικά να λύσετε τα προβλήματά σας, χτυπήστε τα στη ρίζα. Αξιοποιήστε τα ταλέντα και τις δυνατότητές σας, χωρίς να διαλαλείτε τις γνώσεις σας.