Χρησιμοποιήστε θετικά την ενέργεια που θα έχετε για να πλησιάσετε αγαπημένα πρόσωπα και να ομορφύνετε την καθημερινότητά σας


Στις 6 η Αφροδίτη εισέρχεται στον Λέοντα, αυξάνοντας την αισιοδοξία και τον ερωτισμό. Χρησιμοποιήστε θετικά την ενέργεια που θα έχετε για να πλησιάσετε οικογενειακά και αγαπημένα πρόσωπα, αλλά και για να ομορφύνετε την καθημερινότητά σας. Νέες σχέσεις είναι πιθανές αυτό το διάστημα, αφού τα συναισθήματα θα βγαίνουν ευκολότερα προς τα έξω. Όμως, επειδή θα έχει αντίθεση με τον Πλούτωνα που βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία στον Υδροχόο, κάνει τη μέρα ακατάλληλη για συνεργασίες, νέα επιχειρήματα ή επενδύσεις. Τα προβλήματα που θα προκύψουν δεν θα σας αφήσουν να κινηθείτε ελεύθερα. Στις 9 ο Ερμής στον Ταύρο σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, θα σας στηρίξει στο να αναγνωρίσετε τι συμβαίνει γύρω σας χωρίς να χρειαστεί να κάνετε διαλόγους που θα σας συγχύσουν. Στις 11 η Αφροδίτη στον Λέοντα σε τετράγωνο με το Δία στον Ταύρο, αυξάνει την τάση για υπερβολές και περιττά έξοδα. Αποφύγετε ακρότητες που θα βάλουν σε κίνδυνο τον οικονομικό σας τομέα και κατά συνέπεια την εγκυρότητά σας σε επαγγελματικό επίπεδο.

 

ΚΡΙΟΣ: Βρείτε χρόνο να σκεφτείτε και να κατανοήσετε πλήρως τι σας συμβαίνει. Δεχτείτε κάποια νέα δεδομένα στη ζωή σας και ακολουθήστε κανόνες. Πιστέψτε περισσότερο στον σύντροφό σας που έχει να σας προσφέρει πολύ πιο ουσιαστικά πράγματα, από μια σχέση εφήμερη ή μια περιπέτεια. Δώστε έμφαση σε νέες συνεργασίες που θα έχουν θετικό αποτέλεσμα στην επαγγελματική σας εξέλιξη.

ΤΑΥΡΟΣ: Η διοχέτευση της ενεργητικότητάς σας στις δημόσιες σχέσεις θα βοηθήσει αφάνταστα. Οι συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπα θα σας δώσει μεγάλη χαρά. Καλλιεργήστε στο σπίτι ένα κλίμα ευχάριστο και διασκεδαστικό. Μην ξοδεύετε για άλλους τα χρήματά σας γιατί σύντομα θα ξεμείνετε. Λειτουργήστε πιο μαχητικά για να δείτε ξεκάθαρα τις καταστάσεις. Για να συνεχίσετε με καθαρό μυαλό, βάλτε σε τάξη σκέψεις και συναισθήματα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μη διστάσετε να ζητήσετε βοήθεια από κάποιον που εμπιστεύεστε. Μία συζήτηση με άτομα που είναι θετικά απέναντί σας, θα σας δώσει χρήσιμες πληροφορίες. Δείτε τις δυσκολίες που θα προκύψουν ως ευκαιρία για να αποκτήσετε εμπειρίες. Ακόμα και αν κάνετε λάθη σε συναισθηματικό επίπεδο, ανήκουν σε εσάς. Η βδομάδα θα είναι το μεταβατικό στάδιο για την πορεία των σχέσεών σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Απ’ το να δίνετε υποσχέσεις που δεν θα κρατήσετε, δώστε μόνο εκείνες που θα τηρήσετε. Ξεχάστε τελείως το παρελθόν και επικεντρωθείτε στο παρόν. Μην πιέσετε τους άλλους να πάρουν αποφάσεις που αφορούν εσάς. Η ανάγκη σας να πετύχετε τα μελλοντικά σας σχέδια θα είναι έντονη και φαίνεται πως τίποτα πλέον δεν θα μπορεί να σας σταματήσει.

 

ΛΕΩΝ: Όλα δείχνουν ότι μπορείτε να κάνετε όνειρα για το μέλλον σας, αλλά η τάση υπεραισιοδοξίας μπορεί να σας παρασύρει σε αλόγιστες σπατάλες. Προσπαθήστε πάνω απ’ όλα να βρείτε τη χρυσή τομή. Μπορεί να σας ζητηθεί να αναλάβετε κάποιο ηγετικό ρόλο στον εργασιακό σας χώρο ή να δραστηριοποιηθείτε πιο δυναμικά για τα συμφέροντά σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ίσως, στην πορεία να διαπιστώσετε κάποιες ελλείψεις στον σχεδιασμό ή ορισμένα προβλήματα σε μια συνεργασία σας, που μπορεί να σας αποτρέψει από το να γίνετε ιδιαίτερα αποτελεσματικοί στις ενέργειές σας. Μην αναλύσετε τα σχέδια ή τους στόχους που έχετε θέσει σε άτομα αμφιβόλου εμπιστοσύνης, που θα χρησιμοποιήσουν τις δικές σας ιδέες για δικές τους.

 

ΖΥΓΟΣ: Η εξωτερική σας εικόνα θα είναι ιδιαίτερα τονισμένη και μπορείτε να το εκμεταλλευτείτε προς όφελός σας. Φροντίστε να είστε όσο περισσότερο γίνεται εξωστρεφείς στις κοινωνικές σας επαφές, αλλά και πιο ουσιαστικοί στις ενέργειές σας. Πρέπει να τις προσέξετε ιδιαίτερα, καθώς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να βρεθείτε εκτεθειμένοι στις εκτιμήσεις σας, ακόμα και εξαπατημένοι από κάποια άτομα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σημαντικές εξελίξεις θα υπάρξουν τόσο στην επαγγελματική, όσο και στην προσωπική σας ζωή που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο για τις μελλοντικές σας κατευθύνσεις. Πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή σε κινήσεις και αποφάσεις, καθώς αυτό το διάστημα τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά όσο φαίνονται, μια που θα περιπλέκονται κάποια δεδομένα που θα αφορούν σχέσεις ή συνεργασίες.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κάτι καινούριο θα εμφανιστεί στις σχέσεις σας, αλλά θα πρέπει να είστε σίγουροι και κατοχυρωμένοι για τις προθέσεις κάποιου ατόμου στα σχέδιά του με σας. Παράλληλα, κάποια εμπόδια από το οικογενειακό σας περιβάλλον μπορεί να σταθούν εμπόδιο στα απώτερα σχέδιά σας. Θα κληθείτε να πάρετε αποφάσεις και να χειριστείτε με ιδιαίτερη λεπτότητα πολύ σοβαρές καταστάσεις, που ούτως ή άλλως θα σημαδέψουν το μέλλον σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κινηθείτε με γρήγορους ρυθμούς προκειμένου να υπερασπίσετε τα συμφέροντά σας, αλλά να περιμένετε κάποιες αυξανόμενες εντάσεις στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα. Οι σχέσεις σας θα είναι αρκετά ευνοημένες, όμως, θα πρέπει να μάθετε να ξεχωρίζετε αυτές που έχουν πιθανότητες επιβίωσης και αυτές που είναι αξιόπιστες, από αυτές που δε χρειάζεται να ασχοληθείτε και να αναλώσετε τον χρόνο σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι σχέσεις σας θα παίξουν ίσως τον μεγαλύτερο ρόλο για την επιτυχία σας. Θα πρέπει να κινηθείτε άμεσα και να διατηρήσετε τις λεπτές ισορροπίες, καθώς οι εξελίξεις θα απαιτήσουν από εσάς απόλυτη διορατικότητα, ώστε να εκτιμήσετε σωστά τις προθέσεις κάποιων ατόμων που έχουν τη δύναμη να επηρεάσουν άμεσα το μέλλον σας.

 

ΙΧΘΥΣ: Προσπαθήστε να κρατήσετε μια κάπως συντηρητική στάση στη συμπεριφορά σας, με άτομα που μόλις γνωρίσατε. Σίγουρα ο μήνας μπορεί να σας χαρίσει μια εξαιρετική σχέση ή συνεργασία που θα σας αλλάξει τη ζωή, αλλά αυτό θα το καταλάβετε στην πορεία. Προσοχή, θα χρειαστούν λίγο οι σχέσεις σας με άτομα του φιλικού σας περιβάλλοντος που θα προσπαθήσουν να σας πιέσουν για μια προσωπική υπόθεση.