Αλλάξτε συνήθειες που σας απομακρύνουν από αγαπημένα σας πρόσωπα


ΚΡΙΟΣ: Διορθώστε ό,τι δεν σας εκφράζει και δεν σας ικανοποιεί στον επαγγελματικό σας τομέα. Η υπευθυνότητα και η σοβαρότητα που δείχνετε, θα εκτιμηθεί από τους ανωτέρους σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Επεξεργαστείτε τα δεδομένα που έχετε πριν πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Με τη στάση σας επιφέρετε νέες ισορροπίες στη σχέση που σας ενδιαφέρει.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αφοσιωθείτε σε μια καινούρια δημιουργική ενασχόληση, που θα σας βγάλει από κάποιο αδιέξοδο. Μη διαλαλείτε τις επαγγελματικές σας επιτυχίες, πριν προχωρήσουν σε εξελίξεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αλλάξτε συνήθειες που σας απομακρύνουν από αγαπημένα σας πρόσωπα. Βρείτε ικανοποίηση στις συναναστροφές με τους φίλους σας.

 

ΛΕΩΝ: Κρατηθείτε μακριά από οποιοδήποτε ρίσκο, ενώ προτιμήστε να κάνετε κάτι που θα σας ανανεώσει και θα σας απαλλάξει από περιττές υποχρεώσεις και ευθύνες.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αξιοποιήστε μόνο τις ευκαιρίες που θα θεωρήσετε ύστερα από ώριμη σκέψη ότι είναι σημαντικές για τον επαγγελματικό σας τομέα, χωρίς να κάνετε επεκτατικές κινήσεις.

 

ΖΥΓΟΣ: Εάν περνάει από το χέρι σας, δεν θα ήταν άσχημο να πραγματοποιήσετε και κάποιο ταξίδι που θα σας απαλλάξει από την καθημερινότητα και θα γεμίσει τις μπαταρίες σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σκεφτείτε πως όσο κοινωνικοί και να είστε, εάν φτάσετε στο σημείο να γκρεμίσετε ακόμα και τις φιλίες σας, δεν είναι τόσο εύκολο να κάνετε καινούριες που θα σας γεμίζουν την επομένη.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δεν υπάρχει λόγος να απογοητευθείτε αφού ακόμα και έτσι δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες, ούτε αυτό θα διαρκέσει για πάντα. Αναδιοργανωθείτε και μην το βάλετε κάτω, γιατί τα καλύτερα δεν έχουν έρθει ακόμα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Καθυστέρηση στα προγραμματισμένα σχέδια που έχετε κάνει με τον σύντροφό σας θα προκληθεί και το ενδεχόμενο να μπλοκάρει η συναισθηματική σας ζωή χωρίς λόγο, είναι πιθανό.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Για να καλυτερέψουν τα κακώς κείμενα που ίσως έχουν δημιουργηθεί, θα χρειαστεί και η βοήθειά σας, μην είστε επιθετικοί ή εριστικοί απέναντί στους άλλους.

 

ΙΧΘΥΣ: Μην ξεκινάτε καυγάδες για το τίποτα, γιατί έτσι θα παίξετε κορώνα-γράμματα τη σχέση σας και θα καταστρέψετε ακόμα και τις καλύτερες σας στιγμές.