Αποφύγετε να πάρετε οριστικές αποφάσεις για το μέλλον σας, καθώς τώρα διακυβεύετε η σταθερότητα των σχεδίων σας


Στις 2 με την η Αφροδίτη στον Καρκίνο σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, θα υπάρχει ρομαντισμός και τρυφερότητα, αλλά δεν θα λείψουν λόγια από το φιλικό περιβάλλον. Στις 4 η Πανσέληνος στον Τοξότη, επηρεάζει έντονα και δοκιμάζει σχέσεις σε κάθε επίπεδο. Δεν θα είναι εύκολο να κρατηθείτε μακριά από διαφωνίες και εντάσεις, όμως, αξίζει να το προσπαθήσετε για να μην προκληθούν ρήξεις με αγαπημένα πρόσωπα ή σημαντικούς συνεργάτες. Αποφύγετε να πάρετε οριστικές αποφάσεις για το μέλλον σας, καθώς τώρα διακυβεύετε η σταθερότητα των σχεδίων σας. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύς).

 

ΚΡΙΟΣ: Σημαντικές αλλαγές στην επαγγελματική ζωή, θα αλλάξουν τα δεδομένα της καθημερινότητάς σας. Θα αποκτήσετε πολύ χρήσιμα νέα δεδομένα και παρατηρήσεις, τα οποία θα σας είναι απαραίτητα για την συνέχεια. Η βδομάδα δίνει τέλος σε μια ιδιαίτερα αγχωτική περίοδος και όλα δείχνουν ότι θα μπορέσετε να προωθήσετε πιο δυναμικά και θετικά τις υποθέσεις σας. Έχετε τη δυνατότητα να εκσυγχρονίσετε τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Φαίνεται ότι έχετε αρχίσει να προβληματίζεστε έντονα για μια σοβαρή σας σχέση, καθώς έχετε αρχίσει να δελεάζεστε από τα καινούρια πρόσωπα που θα εμφανιστούν στη ζωή σας. Επιβάλλετε να βάλετε ορισμένους περιορισμούς στον εαυτό σας και στη συμπεριφορά σας, πριν διαλύσετε ό,τι με τόσο κόπο έχετε χτίσει πάνω στη σχέση σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η σχέση σας έχει περιθώρια να αναπτυχθεί αρκεί να το θέλετε. Η διάθεση και το σεξαπίλ σε εσάς τους αδέσμευτους θα βελτιωθεί αισθητά από τις πρώτες ημέρες του μήνα, ώστε να λειτουργήσετε με μεγαλύτερη άνεση απέναντι στα άτομα που θέλετε να εντυπωσιάσετε. Θυμηθείτε τα λάθη που κάνετε στο παρελθόν, μάθετε από αυτά και μην τα επαναλάβετε.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αναγνωρίστε τα κακώς κείμενα που υπήρξαν στη μέχρι τώρα πορεία σας και προσεγγίστε τους άλλους πιο εποικοδομητικά. Σε γενικό επίπεδο, ο μήνας που θα διανύσετε θα σας βοηθήσει να αναγνωρίσετε καλύτερα τις ανάγκες σας, αλλά και να σχεδιάσετε τα μελλοντικά σας σχέδια. Συνδυάστε την καλή σας διάθεση με κάποιο ταξιδάκι που θα σας προταθεί ξαφνικά και θα αυξηθούν ακόμα περισσότερο οι σημαντικές γνωριμίες που είναι στο προσκήνιο.

 

ΛΕΩΝ: Οι μέρες ενδέχεται να σας ταλαιπωρήσουν λίγο στον συναισθηματικό τομέα, αφού ίσως έρθετε αντιμέτωποι με κάποιες δύσκολες καταστάσεις που όμως θα σας σπρώξουν να αναζητήσετε πιο συγκροτημένα αυτό που θέλετε για να νιώσετε πλήρεις και ευτυχισμένοι. Πολύ σύντομα θα ξαναβρείτε το χαμόγελό σας, καθώς η ερωτική σας ζωή θα πάρει τα πάνω της.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προχωρήστε άφοβα και λίγο περισσότερο τολμηρά στις αναζητήσεις σας. Δε θα είναι τόσο εύκολη η συνέχιση της προσπάθειάς σας για αποκατάσταση της σταθερότητας, αφού οι αλλαγές στον οικογενειακό χώρο θα συνεχίζονται. Η γοητεία που θα εκπέμπετε θα σας κάνει πιο απρόβλεπτους στις προσωπικές σας σχέσεις, όμως, προσπαθήστε να μην εκνευρίζεστε όταν οι άλλοι θυμώνουν μαζί σας.

 

ΖΥΓΟΣ: Εάν ο οικονομικός σας τομέας περνάει κρίση, είναι γιατί αδυνατείτε να σκεφτείτε τις υποχρεώσεις σας και να αντιδράσετε όταν πρέπει. Θα υπάρξουν ορισμένες επιπτώσεις σε σχεδόν όλους τους τομείς της ζωής σας και ιδιαίτερα στις ερωτικές σας σχέσεις αφού δε βάζετε όρια. Μυστικές ή παρασκηνιακές επαφές και συζητήσεις θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο στην προώθηση ορισμένων επαγγελματικών σας σχεδίων.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εμπιστευτείτε και βασιστείτε σε κάποια άτομα τού περιβάλλοντός σας. Προωθείστε μόνο επαγγελματικά σχέδια που θα βασίζονται σε ξεκάθαρο προγραμματισμό. Πιθανόν να εμπλέξετε φιλικά άτομα σε ερωτικές υποθέσεις. Τα οικονομικά θα δείξουν σύντομα γρήγορη βελτίωση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η δουλειά θα απαιτήσει το ενδιαφέρον σας, και η αναμενόμενη πρόοδος θα φέρει ένταση στον τομέα της επικοινωνίας. Φροντίστε να κάνετε οικονομία στον διαθέσιμο χρόνο σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Τακτοποιήστε κάποιες οικονομικές προϋποθέσεις πριν προχωρήσετε σε ουσιαστικές κινήσεις που αφορούν το μέλλον σας. Φροντίστε να ισορροπείστε τον χρόνο σας, μεταξύ των κινήσεων που θα κάνετε σε θέματα καριέρας και στις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν για να βελτιώσετε την οικονομική σας πορεία. Ίσως χρειαστεί να αναλωθείτε σε παρασκηνιακές επαφές προκειμένου να αντιμετωπίσετε ή να ρυθμίσετε κάποια νομικά θέματα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η διαμόρφωση σωστών σχέσεων και συμφωνιών που θα κάνετε αυτό το διάστημα θα προκαθορίσουν τις επαγγελματικές σας εξελίξεις στη συνέχεια. Πιστέψτε και αξιοποιείστε τα ταλέντα σας. Οι δημιουργικές σας εμπνεύσεις θα είναι καθοριστικός παράγοντας για σημαντικές επιτυχίες στη συνέχεια. Ερωτευτείτε ανεπιφύλακτα. Τα άγχη που κουβαλάτε από τα εργασιακά θέματα, δεν θα σας αφήσουν σε ησυχία.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προσέξτε να μη χαθεί ο έλεγχος, γιατί θα το μετανιώσετε αν αρχίσουν οι εντάσεις. Ακόμα και αν κάποια πράγματα σας ενοχλούν, δώστε στον σύντροφό σας το περιθώριο να εκφραστεί. Μικρές διαφωνίες θα σας δώσουν το κίνητρο και ερέθισμα για παιχνίδια. Η ρουτίνα ίσως αποτελέσει πρόβλημα στη σχέση σας και πρέπει να βρείτε τρόπους να την ξεπεράσετε. Μη διατηρείτε μεγάλες προσδοκίες στις υποσχέσεις που θα ακούσετε.

 

ΙΧΘΥΣ: Ξεκαθαρίστε τη θέση σας από την αρχή για να γίνουν τα πράγματα πιο εύκολα. Μην αφήσετε κακόβουλα άτομα να σας παρασύρουν σε δημόσιες αντιπαραθέσεις. Η ανάληψη νέων ευθυνών θα σας ανεβάσει επαγγελματικά, αλλά θα σας πιέσει σε προσωπικό επίπεδο. Αξιοποιήστε σωστά τον χρόνο σας και ασχοληθείτε περισσότερο με την υγεία σας.