Για να νιώσετε και πάλι πλήρεις, κάντε ανακατατάξεις σε ό,τι δε σας ικανοποιεί


ΚΡΙΟΣ: Μην παρεξηγείτε και επιτίθεστε στους γύρω σας, επειδή δεν μπορούν να σας καταλάβουν. Για να νιώσετε και πάλι πλήρεις, κάντε ανακατατάξεις σε ό,τι δε σας ικανοποιεί.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Συμπαρασταθείτε σε ένα φίλο που έχει ανάγκη την προσοχή και τη φροντίδα σας. Περιορίστε την ανάγκη που νιώθετε για να είστε συνέχεια ανεξάρτητοι.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δεν χρειάζεται να είστε υπερβολικοί στην έκφραση των συναισθημάτων σας. Προσπαθήστε να ισορροπήσετε τις καταστάσεις με υπομονή και αρκετή διπλωματία.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Χρειάζεται υπομονή καθώς το κλίμα είναι εύφλεκτο και όσα προγραμματίζετε καθυστερούν. Ξαναρίξτε μια ματιά στα σχέδιά σας για να δείτε αν μπορούν να προχωρήσουν τώρα.

 

ΛΕΩΝ: Η μέρα σάς κάνει ακόμα πιο ευαίσθητους, αλλά όχι ευάλωτους ώστε να μην μπορείτε να ξεχωρίσετε το καλό από το κακό, ακόμα και αν προκύψουν απρόβλεπτες καταστάσεις.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Το πλανητικό σκηνικό σάς οπλίζει με ανέλπιστη τύχη, εύνοια και ευτυχία σε όλους τους τομείς της ζωής σας, οπότε επανεξετάστε σχέδια που είχατε εγκαταλείψει και αποφασίστε να τα υλοποιήσετε.

 

ΖΥΓΟΣ: Εάν έχετε μέσα στο πρόγραμμά σας και κάποιο ταξίδι, θα αποδειχθεί κερδοφόρο. Ήσυχο κλίμα θα επικρατεί στις συζητήσεις που θα κάνετε με τα άτομα της οικογένειάς σας, αλλά και με τον σύντροφό σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τα προβλήματα μπαίνουν στην άκρη και η ψυχολογία σας θα είναι απόλυτα ικανοποιητική, για να προχωρήσετε σε κατακτήσεις.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα κάνετε κάποιες ανακατατάξεις και θα ωθηθείτε σε αναθεωρήσεις των φιλικών σας σχέσεων, που όμως θα είναι για δικό σας όφελος.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Νιώστε πιο σίγουροι για τις κινήσεις σας και σημειώστε σημαντική πρόοδο σε επίπεδο σχέσεων. Συνδυάστε μαζί με το χαμόγελο και την ευθύτητα απέναντι στις συναλλαγές σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κάντε καινούριες γνωριμίες που θα ευνοήσουν τον επαγγελματικό σας τομέα, αλλά παράλληλα μέσα από αυτές θα αποκτήσετε καινούριους και καλούς φίλους και επιτυχημένες συνεργασίες.

 

ΙΧΘΥΣ: Ανανεώστε την γκαρνταρόμπα σας και βάλτε περισσότερο χρώμα στη ζωή σας. Τολμήστε και πρωτοτυπήστε ταυτόχρονα για να εντυπωσιάσετε τους πάντες με τη φινέτσα, το στιλ και πάνω απ’ όλα τον αέρα σας.