Δικαίως νιώθετε κουρασμένοι αφού δέχεστε πιέσεις από πολλές πλευρές


ΚΡΙΟΣ: Διερευνήστε με βασικό σας κριτήριο τη λογική τις αιτίες που σας ωθούν στο να θέλετε να αλλάξετε τρόπο ζωής, ώστε μετά να ακολουθήσετε αυτό που θέλει η καρδιά σας χωρίς να το μετανιώσετε.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Η διάθεση που έχετε να ξαναβρείτε τον παλιό καλό χαμένο σας εαυτό, θα σας οδηγήσει σε αναμοχλεύσεις και αναμετρήσεις με το παρελθόν, παρακινώντας σας να κάνετε συγκρίσεις με το παρόν.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Κάντε κάποιες παραχωρήσεις και εκτοξεύστε τα βέλη σας λίγο αργότερα, γιατί θα πανικοβληθείτε διαπιστώνοντας πως τα λόγια σας παρερμηνεύονται.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Λόγω της δυσαρέσκειας που έχετε οικονομικά και συναισθηματικά, θα έχετε έντονα τάσεις φυγής και αμφισβήτησης όλων όσων έχετε κάνει.

 

ΛΕΩΝ: Είναι σκόπιμο να είστε προετοιμασμένοι, γιατί ίσως κάποιες δυσκολίες να δημιουργήσουν αποφασιστικές αλλαγές στη διαμόρφωση των πραγμάτων.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε θέματα που θα αφορούν την επαγγελματική και κοινωνική σας πρόοδο και να μην κάνετε για κανένα λόγο βιαστικές κινήσεις.

 

ΖΥΓΟΣ: Οι ανησυχίες που έχετε δεν σας αφήνουν να χαρείτε τα ευχάριστα και αρκετές φορές θα σας ωθήσουν να αρνηθείτε μια πρόταση ή να ματαιωθεί ένα σχέδιο σας.