Μην αφήσετε τις απαιτήσεις των άλλων, να επηρεάσουν την προσωπική σας ζωή


ΚΡΙΟΣ: Στηριχθείτε πρώτα στις δικές σας δυνάμεις και μετά στη συμπαράσταση των άλλων. Αντιμετωπίστε τα μαχαιρώματα που υπάρχουν στον εργασιακό σας χώρο με ευπρέπεια και ανωτερότητα.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Γίνετε πιο ανεξάρτητοι στη ζωή σας γιατί δε χρειάζεται να λογοδοτείτε για κάθε σας κίνηση. Αποφύγετε με κάθε τρόπο παιχνίδια εξουσίας που δεν έχουν να σας προσφέρουν τίποτα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αναλάβετε τις ευθύνες σε υποθέσεις που εκκρεμούν και μην αλλάζετε τις μεθόδους που λειτουργείτε. Απεμπλακείτε από καταστάσεις που θα σας αποσπάσουν από τα καθήκοντά σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην αφήσετε τις απαιτήσεις των άλλων, να επηρεάσουν την προσωπική σας ζωή. Μόνο αν καθίσετε και τακτοποιήσετε τις σκέψεις σας, θα δείτε ξεκάθαρα τι έχει συμβεί.

 

ΛΕΩΝ: Προχωρήστε σε αναθεωρήσεις σωστές που θα αφορούν τα επαγγελματικά σας θέματα. Μπείτε στην ενεργό δράση και ασχοληθείτε με απόλυτη μυστικότητα στα μακρόπνοα σχέδιά σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η μέρα έχει αρκετές παγίδες γι’ αυτό κρατηθείτε μακριά από κάθε λογής αδικαιολόγητο εγωισμό. Μετρήστε σωστά τις αξίες της ζωής και μετά καταστρώστε το δικό σας πρόγραμμα αναλόγως.