Είτε από δική σας απόφαση, είτε από τη φορά των πραγμάτων, προετοιμαστείτε για μια αλλαγή


ΚΡΙΟΣ: Υπερνικήστε τις δυσκολίες με κατάλληλους χειρισμούς, αποφεύγοντας προστριβές και εντάσεις στον εργασιακό σας χώρο. Οι δυναμικές σας ενέργειες θα εντυπωσιάσουν τους συνεργάτες σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Επιβληθείτε σε κάποιους αν χρειαστεί για να βάλατε τα πράγματα στη θέση τους. Δεν υπάρχει λόγος να χαλάτε τη διάθεσή σας, επειδή κάποιοι θα σας γκρινιάζουν.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εάν θέλετε να πετύχετε κάτι το ουσιαστικό, αφεθείτε στα συναισθήματά σας. Μιλήστε με κάποιο αγαπημένο πρόσωπο για ένα θέμα που αφορά και τους δυο σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ξεκαθαρίστε καταστάσεις που δεν έχουν να σας προσφέρουν τίποτα ουσιαστικό. Πάντα υπάρχει ο κίνδυνος να βρεθείτε εν μέσω οικογενειακών και επαγγελματικών υποχρεώσεων.

 

ΛΕΩΝ: Αφήστε να φανούν τα αποτελέσματα κάποιων προσπαθειών σας και μη βιάζεστε. Ασχοληθείτε με την καριέρα σας και μην περιμένετε συνέχεια βοήθεια από τους άλλους.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ό,τι έχετε να πείτε κάντε το χωρίς αναβολές, γιατί μικρά και ασήμαντα προβλήματα θα πάρουν άλλες διαστάσεις. Μοιραστείτε προβληματισμούς και σχέδια.

 

ΖΥΓΟΣ: Δεν θα είναι δύσκολο να δρομολογήσετε καινοτομίες, επεκτάσεις και ξεκινήματα.