Αφήστε σκέψεις που σας γεμίζουν άγχος και σας αποπροσανατολίζουν


ΚΡΙΟΣ: Μην εκβιάζετε καταστάσεις για να αποσπάσετε από το ταίρι σας μια υπόσχεση. Είναι παρακινδυνευμένο να εκφράσετε σε τρίτους τη γνώμη σας για την προσωπικότητά του.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Καλύψτε τα συναισθηματικά κενά με τη βοήθεια ενός προσώπου που σας αγαπά. Αποδράστε από το βαρύ κλίμα που επικρατεί στον εργασιακό σας χώρο.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Δώστε λύσεις σε εκκρεμότητες που σας έχουν κουράσει και ανακουφιστείτε. Προσεγγίστε με λογική ό,τι θέλετε για να μην ανατραπούν τα σχέδιά σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εάν οι ίδιοι δεν δηλώσετε τι προσφέρετε, μην περιμένετε να το καταλάβουν οι άλλοι. Ζητήστε εξηγήσεις και μην αφήσετε ασάφειες να σας χαλάσουν τη μέρα.

 

ΛΕΩΝ: Δώστε χρόνο στις εξελίξεις και μάθετε να μην είστε ανυπόμονοι και βιαστικοί. Μιλήστε με ένα φιλικό σας άτομο που θα σας ανακουφίσει με τα λόγια του.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ζητήστε σαφείς εξηγήσεις σε ό,τι δεν καταλαβαίνετε από τους στενούς σας συνεργάτες. Η μυστικοπάθεια δεν σας βοηθάει στον συναισθηματικό τομέα.

 

ΖΥΓΟΣ: Αφήστε σκέψεις που σας γεμίζουν άγχος και σας αποπροσανατολίζουν και περάστε στην πράξη. Μην αφήνετε να γίνονται σχόλια γύρω από την προσωπική και ερωτική σας ζωή.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δεχθείτε καινούρια πρόσωπα στη ζωή σας, ακόμα και αν θέλετε να διατηρήσετε συντηρητική στάση. Οι καινούριες σας ιδέες θα φανούν εξαιρετικές στους συνεργάτες σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Με τη βοήθεια λογικών επιχειρημάτων θα κερδίσετε τις εντυπώσεις. Δεχθείτε και μην απορρίπτετε τόσο εύκολα κοινωνικές προτάσεις που έχουν να σας δώσουν πολλά.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δεν έχετε άλλα περιθώρια για να αναβάλετε αυτά που πρέπει να κάνετε σήμερα. Επιδιώξτε να αναθερμάνετε τη σχέση σας, με φιλίες, κοινωνικές επαφές και όλα θα πάνε καλά.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τολμήστε αλλαγές στον εργασιακό χώρο που δεν τόλμησαν οι προκάτοχοί σας. Διαλέξτε καλή συντροφιά για να βγείτε έξω να διασκεδάσετε και να κάνετε αυτά που σας ανεβάζουν.

 

ΙΧΘΥΣ: Ακούστε τις απόψεις των άλλων και μην αδιαφορείτε για τη γνώμη τους. Προτιμήστε τον διάλογο για να ξεπεράσετε προβλήματα και μην επιτρέψετε στον εγωισμό σας να πικράνει αγαπημένα πρόσωπα.

Πηγή