Τις στιγμές που μπορεί να νιώθετε ότι πιέζεστε, βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας


ΚΡΙΟΣ: Τις στιγμές που μπορεί να νιώθετε ότι πιέζεστε, βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας, ώστε να θωρακίσετε τις άμυνες σας. Το να ξεφύγετε από την έντονη καθημερινότητα δεν είναι κακό, απεναντίας θα σας κάνει καλό.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Μην οδηγείστε σε παραλογισμούς, γιατί το να χάσετε την υποστήριξη κάποιων ανθρώπων που έχετε κερδίσει, να είστε σίγουροι ότι θα είναι η χειρότερή σας επιλογή.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η επιθυμία σας να ζήσετε ευχάριστες στιγμές αποβάλλοντας το άγχος της καθημερινότητας θα είναι έντονη. Νιώστε ελεύθεροι να εκφράσετε τα όνειρά σας, με τρόπο λογικό και κατανοητό στους άλλους.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα υπάρχουν άνθρωποι στο πλευρό σας πρόθυμοι να σας στηρίξουν, γι’ αυτό δεχτείτε τις προσκλήσεις που θα σας κάνουν για να βγείτε να διασκεδάσετε και να φτιάξει αισθητά η διάθεσή σας.

 

ΛΕΩΝ: Προωθήστε τα δημιουργικά σας σχέδια, αρκεί να είστε προσεκτικοί στον τρόπο που θα χειριστείτε τον λόγο και να μην προκαλείτε τους συνεργάτες σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μπορεί τα σχέδια σας να δείχνουν κάποια άνοδο, αλλά επειδή κινούνται με αργούς ρυθμούς, φανείτε προσεκτικοί στις συναλλαγές και στη διαχείριση των χρημάτων σας για να μην έχετε προβλήματα.

 

ΖΥΓΟΣ: Εάν γίνεται λίγο πιο ευέλικτοι στην εργασία σας, θα μπορέσετε να αυξήσετε τα εισοδήματά σας. Έχετε βάλει σκοπό να αποκτήσετε ζεστές και προσωπικές σχέσεις.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η τύχη θα σας δώσει την πολυτέλεια να διαλέξετε ανάμεσα σε αρκετές ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν στον εργασιακό σας χώρο, αλλά και στον προσωπικό.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Είναι φυσικό η ερωτική σας ζωή να βρεθεί στο κύριο ενδιαφέρον των σκέψεών σας, καθώς και να θελήσετε να βρεθείτε και να συναντήσετε πρόσωπα που σχετίζεστε ερωτικά.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η άνεση στο να εκφράσετε τις επιθυμίες σας, θα σας παρέχεται απλόχερα, ενώ παράλληλα θα σας δοθεί η ευκαιρία να εκφράσετε τα βαθύτερα συναισθήματά σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η πιθανότητα μονιμοποίησης κάποιου δεσμού σας ή συγκατοίκησης, φαίνεται αρκετά αυξημένη αυτή την περίοδο, μια που οι συναισθηματικές σας σχέσεις θα βελτιωθούν αισθητά.

 

ΙΧΘΥΣ: Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα οι δεσμευμένοι, είναι να κρατήσετε μακριά από τη σχέση σας τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας σας.

Πηγή