Θα έχετε καλή ψυχολογική διάθεση χωρίς σκαμπανεβάσματα και θα διατηρηθούν οι ισορροπίες στις σχέσεις σας


ΚΡΙΟΣ: Με τη γοητεία σας θα καταφέρετε να εντυπωσιάσετε τους πάντες. Αναδιοργανώστε το πρόγραμμά σας και να θυμάστε πως με τη σιωπή δεν μπορείτε να βρείτε λύσεις.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Θα εμφανιστούν άτομα από το παρελθόν που δεν περιμένατε ότι θα γινόταν ποτέ ή σχεδόν τους είχατε ξεχάσει, που θα σας απασχολήσουν έντονα και θα ενδιαφερθούν για εσάς.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Προσπαθήστε να λειτουργήσετε με σύνεση και ορθολογισμό για να μη βρεθείτε ξανά με πληγωμένο εγωισμό. Οι άλλοι αξίζουν μια δεύτερη ευκαιρία που εσείς θα τους επιτρέψετε να έχουν.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Το σίγουρο είναι πως σε αυτή τη φάση που βρίσκεται τώρα η ζωή σας δεν της χρειάζονται άχρηστες σχέσεις και τέτοιου είδους προβλήματα πρέπει ή να τα λύσετε ή να ξορκίσετε.

 

ΛΕΩΝ: Να είστε προσεκτικοί στις κινήσεις σας ιδίως όταν θα σχετίζονται με τον εργασιακό σας χώρο. Μην υποκύψετε σε εκβιασμούς ή δεχθείτε προτάσεις που δεν σας βρίσκουν σύμφωνους.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην μπλεχθείτε σε παρασκήνιο ή πάρετε μέρος σε συζητήσεις που θα εμπεριέχουν εντάσεις, για να μη χρειαστεί να αντιμετωπίσετε εμπόδια που θα είναι δύσκολο να τα προσπεράσετε.

 

ΖΥΓΟΣ: Τα επαγγελματικά σας σχέδια έχουν ανταπόκριση περισσότερη απ’ όσο πιστεύετε, αλλά χρειάζεται η κατάλληλη στιγμή για να προωθηθούν.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Στο χέρι σας είναι να κρατήσετε μια σταθερή πορεία και ένα επίπεδο. Χρειάζεται η αμέριστη προσοχή σας γιατί το κάθε λάθος ή αμέλεια θα σας στοιχίσει σε απώλειες.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ίσως η κρίση σας να μην είναι διαυγής ώστε να καταλήξετε σε σωστά συμπεράσματα. Η αρχή μιας καινούριας φιλικής ή κοινωνικής σχέσης, ενδεχομένως να σας φανεί χρήσιμη στα επαγγελματικά σας ζητήματα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα έχετε καλή ψυχολογική διάθεση χωρίς σκαμπανεβάσματα και θα διατηρηθούν οι ισορροπίες στις σχέσεις σας με άτομα του φιλικού και οικογενειακού σας περιβάλλοντος.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μάθετε να μη μιλάτε πολύ, ειδικά όταν δεν χρειάζεται γιατί συνήθως η γλώσσα σας τρέχει τόσο που δε θα σας ωφελήσει, όσο καλά παιδιά και αν σας θεωρούν.

 

ΙΧΘΥΣ: Οι αντιρρήσεις που έχετε πάνω σε θέματα με πρόσωπα που σας αγαπούν και σας έχουν αδυναμία, θα πρέπει να έχουν βάσεις για να τις αναφέρετε και όχι απλώς για να κάνετε μια κουβέντα.

Πηγή