Διαχωρίστε αυτά που συνθέτουν τις σχέσεις σας για να βρείτε τις σωστές αναλογίες σε αγάπη, ανάγκη και συνήθεια


ΚΡΙΟΣ: Διαχωρίστε αυτά που συνθέτουν τις σχέσεις σας για να βρείτε τις σωστές αναλογίες σε αγάπη, ανάγκη και συνήθεια, ώστε να μην είναι άνισες και δημιουργούνται παράπονα.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Μπορείτε να μιλήσετε για ορισμένες ανισότητες που υπάρχουν χωρίς να φοβάστε ότι θα πάψουν να σας χαρακτηρίζουν ως το καλό παιδί που δεν λέει ποτέ όχι σε ότι του ζητήσουν.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αποφύγετε να δείτε τα πράγματα μοιρολατρικά και μην αφήσετε να σας κυριεύσει αίσθημα αδυναμίας και ανασφάλειας. Κερδίστε χρόνο παίρνοντας τώρα τις αποφάσεις σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η υγεία και η ομορφιά θα είναι δύο τομείς απόλυτα συνδεδεμένοι με την ψυχική σας διάθεση, οπότε μην αφήσετε τις συγκρουόμενες πλευρές του εαυτού σας να σας αποδιοργανώσουν.

 

ΛΕΩΝ: Το στρες δεν θα λείψει από τη ζωή σας και αφού το προκαλείτε από μόνοι σας, αλλά τα εμπόδια σταδιακά θα υποχωρούν και η αίσθηση ότι θα τα καταφέρετε θα προσδώσει έναν ανανεωτικό τόνο.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αυτό που θα πρέπει να σας απασχολεί δεν είναι πώς θα αυξήσετε την εργασία σας, αλλά πώς θα την μειώσετε, ώστε να μη σπαταλάτε την ενέργειά σας άσκοπα τρέχοντας για δουλειές άλλων.

 

ΖΥΓΟΣ: Η σχέση σας με το χρήμα είναι κάπως ιδιόρρυθμη, αφού τη μία το σκορπίζετε και την άλλη το κάνετε το πρωτεύον ζήτημα της ζωής σας. Για να βρείτε τη χρυσή τομή, βάλτε φρένο σε ακρότητες.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Να θυμάστε πως η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά. Θα είναι πιο εύκολο να πλησιάσετε πρόσωπα που θα μπορέσουν να σας βοηθήσουν ποικιλοτρόπως.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η διάθεσή σας που θα καλυτερεύει, θα είναι η κινητήρια δύναμή σας που θα αφήσει διάχυτη τη θετική σας ενέργεια και θα είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε πράγματα που πρώτα σας φάνταζαν ιδιαίτερα δύσκολα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ξεχάστε τις γκρίνιες και τα παράπονα, γιατί το ερωτικό σας βαρόμετρο ανεβαίνει κατακόρυφα, αυξάνοντας τον ερωτισμό σας επικίνδυνα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι εκπλήξεις θα συνεχιστούν και στην πορεία, γι’ αυτό να έχετε τον νου σας αφού μπορεί να βρείτε ερωτικό ενδιαφέρον σε μια συνάντηση με επαγγελματικό χαρακτήρα ή ακόμη και σε ένα ταξίδι.

 

ΙΧΘΥΣ: Μην ξεχάσετε να είστε επιλεκτικοί στις επιλογές σας, γιατί όπως καταλαβαίνετε δεν είναι δυνατόν να πείτε ναι σε κάθε πρόσκληση που θα σας γίνει, όσο και να το θέλετε.

Πηγή