Μείνετε συγκεντρωμένοι στα θέλω σας για να μη βρεθείτε σε διλήμματα


Στις 23 η Αφροδίτη στον Ζυγό σε τρίγωνο με τον Κρόνο σε ανάδρομη πορεία στον Υδροχόο, βοηθάει να ανασυγκροτήσετε τις σκέψεις σας αλλά δεν είναι κατάλληλη στιγμή για να τις μοιραστείτε. Στις 25 ο Ερμής στην Παρθένο σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα σε ανάδρομη πορεία στους Ιχθείς, απαιτεί να προφυλαχθείτε από άτομα που θα σας δώσουν υποσχέσεις, καθώς η υπερβολή θα σας ωθήσει σε εξαπατήσεις. Αποφύγετε επαγγελματικές συναντήσεις. Στις 26 ο Ερμής στην Παρθένο σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα σε ανάδρομη πορεία στον Αιγόκερω, θα σας δώσει πληροφορίες χρήσιμες για τα μελλοντικά σας σχέδια, όμως, μείνετε συγκεντρωμένοι στα θέλω σας για να μη βρεθείτε μπροστά σε διλήμματα.

ΚΡΙΟΣ: Η ανακάλυψη των αγνώστων στοιχείων της προσωπικότητάς του καθενός θα αυξήσει τον ερωτισμό ανάμεσά σας, κάτι που έτσι κι αλλιώς θα είναι το ζητούμενό σας. Δημιουργήστε νέους κοινούς στόχους εκτός από πρακτικούς που θα σας συνενώσουν. Αρχίστε να βλέπετε πιο ρεαλιστικά κάποια θέματα για να αλλάξετε το συναισθηματικά φορτισμένο κλίμα που σας οδηγεί σε αδιέξοδα και σας χαλάει τη διάθεση.

ΤΑΥΡΟΣ: Το ενδιαφέρον που θα δείξετε στα άτομα που συναναστρέφεστε θα παίξει ρόλο στο πόσο τελικά θα σας εμπιστευθούν για να έρθουν πιο κοντά σας. Δείξτε τους τη θερμή σας παρουσία και το γλυκό σας χαμόγελο. Εάν εσείς οι ίδιοι δεν προσπαθήσετε να γίνετε πιο ενωτικοί και πιο συγκαταβατικοί, οι συναντήσεις και οι διεξοδικές συζητήσεις δεν μπορούν να σας εγγυηθούν ένα θετικό αποτέλεσμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Βάλτε πρόγραμμα και κινηθείτε μεθοδικά για να φανείτε αντάξιοι των προσδοκιών των άλλων. Λαμβάνετε υπόψη παράγοντες που ίσως μέχρι τώρα αγνοούσατε ή δεν θέλατε να δείτε και αρχίστε να ελέγχετε τις καταστάσεις αντί να σας ελέγχουν αυτές. Για τις όποιες επιτυχίες σας αυτό τον μήνα θα ευθύνεστε αποκλειστικά εσείς και όχι οι άλλοι. Ανακτήστε τη χαμένη σας αυτοπεποίθηση και αναγνωρίστε τα προσόντα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Από εσάς θα εξαρτηθεί πόσο θα αντέξετε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύντροφός σας. Οι προοπτικές να αναπτυχθεί ο έρωτάς σας είναι πολλές και αξίζει τον κόπο να ξεπεράσετε τις δυσκολίες. Οι πιθανότητες για διαμάχες και διαφωνίες θα είναι περισσότερες από κάθε άλλη φορά. Το πρόβλημα που υπάρχει είναι ποιος θα στηρίξει ποιον στη δύσκολη στιγμή.

ΛΕΩΝ: Εσείς είστε αυτοί που προκαλείτε τις ανατροπές στη σχέση σας όταν όλα είναι καλά. Δεχτείτε την αλήθεια σε αυτά που λέει το ταίρι σας και αφήστε κατά μέρους εικασίες. Μη βασιστείτε σε υποσχέσεις φίλων επειδή επιθυμείτε διακαώς τη στήριξη από το περιβάλλον σας. Προστατέψτε τον εαυτό σας από κρυφούς εχθρούς και μην απομονώνεστε. Προσέχετε τις συναλλαγές σας και αποφύγετε να προβείτε σε επενδυτικά διαβήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τα πράγματα ηρεμούν και αυτό σας βοηθάει να διορθώσετε τα κακώς κείμενα. Επανεξετάστε τις διάφορες ιεραρχίες μέσα στον επαγγελματικό σας τομέα και την εργασία. Τα κρυφά ή φανερά χτυπήματα πίσω από την πλάτη πρέπει να βρουν ένα τέλος. Επιβάλετε να θέσετε μια νέα θέση πραγμάτων για να μπορέσετε να αποδώσετε στο έπακρο. Διαπραγματευτείτε με τους συνεργάτες σας και αναπτύξτε τη διπλωματική σας ικανότητα.

ΖΥΓΟΣ: Μην επιχειρήσετε αλλαγές που δεν είστε σίγουροι ότι μπορείτε να τις αντέξετε. Μετρήστε τις δυνάμεις σας και κινηθείτε αναλόγως για να αποφύγετε τις παγίδες. Ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί. Μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα, γιατί θα είναι εύκολο να παρασυρθείτε από επιφανειακές καταστάσεις. Για να ανταποκριθείτε στα καινούρια σας καθήκοντα χρειάζεται καταμερισμός αρμοδιοτήτων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Επιβάλετε να συντονιστείτε με τις απαιτήσεις των γύρω σας, όσο και αν σας φαίνονται μεγάλες, αφού έτσι κι αλλιώς αυτό τον μήνα θα νιώθετε κουρασμένοι από τις πολλές υποχρεώσεις. Προσπαθήστε να μην ανοίγεστε σε άτομα που δεν μπορούν να καταλάβουν τις ανάγκες σας. Είναι προτιμότερο μέχρι να έρθει η κατάλληλη στιγμή να κρατήσετε κλειστά τα χαρτιά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η επιθυμία σας να επεκταθείτε θα αρχίσει να έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο μέσα σας και θα νιώθετε αρκετά παραγωγικοί και μάχιμοι και ικανοί να καταφέρετε τα πάντα. Για να μην είστε ευάλωτοι και τρωτοί στα σημεία που σας ενδιαφέρουν σταθεροποιήστε τις απόψεις και τους στόχους σας. Το κάθε βήμα που κάνετε θα πρέπει να είναι προϊόν ώριμης σκέψεως.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η στάση που θα κρατήσετε σε τρέχοντα θέματα, θα παίξει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην τροπή που θα πάρουν μια σειρά από εξελίξεις που θα σας κρατούν σε συναισθηματική επιφυλακή. Παίξτε τον ρόλο του διαιτητή στις συναισθηματικές συγκρούσεις που θα υπάρξουν κατά τη διάρκεια του μήνα. Η τάση σας να ξεφύγετε από τη ρουτίνα και τα συνηθισμένα θα είναι αυξημένη και πιθανόν ο βασικό σας στόχος για τη συνέχεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προσπαθώντας να κοντρολάρετε τα συναισθήματά σας για να μην πέσετε στην παγίδα του καταπιεστή ή το αντίθετο, ίσως να γίνετε λίγο απόμακροι και αυτό θα δώσει περισσότερες ελευθερίες στον σύντροφό σας αλλά και στον εαυτό σας. Οι κάθε είδους μεταξύ σας συναλλαγές θα είναι πιο ξεκάθαρες λόγω της δικής σας ανάγκης να μην υπάρχουν εκκρεμότητες ή διαφορές που ενδέχεται να επηρεάσουν τις ισορροπίες που χρειάζεστε για να συνεχίσετε.

ΙΧΘΥΣ: Μετριάζοντας την κατά κάποιον τρόπο κτητική συμπεριφορά σας και υιοθετώντας αυτή τη στάση προς τον σύντροφό σας, θα μπορέσετε να έχετε περισσότερες απολαβές. Οι αδέσμευτοι πρέπει να κάνετε ό,τι περνάει από το χέρι σας για να βγάλετε στην επιφάνεια την αυτοπεποίθηση, τον δυναμισμό και τη λάμψη σας. Ο θαυμασμός που θα προκαλέσετε στους γύρω σας, θα ελκύσει κοντά σας άτομα και ανάμεσά σας θα βρίσκεται και το σωστό με το οποίο θα ξεκινήσετε μια όμορφη σχέση.

Πηγή