Μην απομακρύνεστε από άτομα που σας έχουν αποδείξει την αγάπη τους


ΚΡΙΟΣ: Αν δεν θέλετε να σας προλαβαίνουν οι εξελίξεις, μην αφήσετε τίποτα στην τύχη. Μη δώσετε το δικαίωμα να σας πλησιάσουν άτομα που έχουν φερθεί άσχημα στο παρελθόν.

ΤΑΥΡΟΣ: Διώξτε από κοντά σας άτομα που σας φέρνουν αρνητική ενέργεια. Αντί να πνίγετε τον ενθουσιασμό σας, δώστε τα όλα σε μια σχέση που αξίζει τον κόπο.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Φροντίστε να είστε συγκρατημένοι στις αγορές σας για να μην το μετανιώσετε. Ο σωστός προγραμματισμός θα κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αφήστε τη λογική να επικρατήσει στα επαγγελματικά και οικονομικά θέματα. Μη μοιράζεστε τα σχέδιά σας με όλους, γιατί κάποιοι θα το εκμεταλλευτούν.

ΛΕΩΝ: Για να είστε διπλά κερδισμένοι πάρτε πρωτοβουλίες και μην κάθεστε άπραγοι. Μην ξεχάσετε να προετοιμάσετε τις κινήσεις σας για να κερδίσετε χρόνο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μιλήστε σε ένα πρόσωπο που σας ελκύει, καθώς τα απωθημένα δεν ξεχνιούνται. Μην απομακρύνεστε από άτομα που σας έχουν αποδείξει την αγάπη τους.

ΖΥΓΟΣ: Μετριάζεται σε σημαντικό βαθμό η ανησυχία, το άγχος, η αγωνία και γίνεστε πιο δυναμικοί και ψύχραιμοι για να βρείτε τις λύσεις σε ό,τι σας προβληματίζει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πρέπει να προετοιμάσετε τις κινήσεις σας για να κερδίσετε χρόνο. Φερθείτε με σύνεση και περιορίστε την αισιοδοξία σας, γιατί η υπερβολή βλάπτει.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αποβάλετε από την καθημερινότητά σας όσο πιο γρήγορα μπορείτε νοοτροπίες που δεν είναι αποτελεσματικές και σας εμποδίζουν να προχωρήσετε ανενόχλητοι στα σχέδιά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Περιοριστείτε σε ό,τι είναι άκρως απαραίτητο να γίνει και λειτουργήστε με ορθή κρίση, για να αποφύγετε να προκαλέσετε δυσάρεστες καταστάσεις με τους γύρω σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Παρακολουθήστε τις εξελίξεις χωρίς να μένετε αμέτοχοι, αλλά κρατηθείτε μακριά από παρασκηνιακές καταστάσεις και συζητήσεις που θα αφορούν σχόλια για τρίτα άτομα που δεν θα είναι παρόντα.

ΙΧΘΥΣ: Κινηθείτε σε πιο γρήγορους ρυθμούς ακόμα και αν δεν έχετε όρεξη για να μη μείνετε πίσω σε σχέση με τους συνεργάτες σας που θα κινούνται πολύ γρήγορα.

Πηγή