Ζώδια Σαββάτου 8 Μαΐου

Προσπάθησε να μάθεις να εκφράζεις σωστά τα θέλω σου
Κείμενο: Άντα Λεούση

ΚΡΙΟΣ: Φροντίσετε να είστε πιο αποδοτικοί και επανεκτιμήστε ποιες εργασίες σας πρέπει να έχουν προτεραιότητα ώστε στη συνέχεια να συντονίσετε αναλόγως τις κινήσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Η μέρα είναι ακατάλληλη για να προβείτε σε επεκτατικές κινήσεις και μεγάλα ρίσκα, καθώς ο κίνδυνος των εξαπατήσεων και των απογοητεύσεων θα είναι αρκετά μεγάλος.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Προτιμήστε να απομονωθείτε για να χαλαρώσετε, καθώς η μέρα δεν προτείνεται για να κάνετε οποιαδήποτε συζήτηση, ειδικά με τα πρόσωπα του στενού σας κύκλου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αναθεωρήστε τις ιδέες που είχατε για τη φροντίδα του εαυτού σας εσωτερικά και εξωτερικά και σταματήστε να παίζετε τον γιατρό του εαυτού σας.

ΛΕΩΝ: Φροντίστε να διατηρήσετε την ισορροπία σας ακόμα και αν αυτό σας πιέζει και μην ξεχνάτε ότι το ανοσοποιητικό σας σύστημα χρειάζεται ενίσχυση, για να αποφύγετε τις καθημερινές ταλαιπωρίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μικρές αλλαγές που θα σας βοηθήσουν να συνηθίσετε τον καινούριο τρόπο ζωής, είναι προτιμότερες από μεγάλες που γίνονται στερητικές.

ΖΥΓΟΣ: Η γοητεία που θα εκπέμπετε βοηθάει να φλερτάρετε με τους πάντες και να νιώσετε δυνατές συγκινήσεις, ακριβώς όπως αυτές που είχατε κατά νου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Στις μόνιμες αναζητήσεις είναι η σταθερότητα και η ασφάλεια. Φροντίστε να ανοιχτείτε περισσότερο, ώστε να μην πρέπει οι άλλοι να παίζουν τους μάντεις για να καταλάβουν τι ζητάτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αρκετά κοντά σας θα έρθουν και πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν. Έπειτα από αρκετό διάστημα μοναξιάς και απομόνωσης επανέρχεστε δυναμικοί και ζωηροί, προκαλώντας σεισμούς στο πέρασμά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προσπαθήστε να μάθετε να εκφράζετε σωστά τα θέλω σας. Αφήστε τα μεγάλα λόγια και τις υποσχέσεις για άλλες περιστάσεις. Κάντε τα ταξίδια σας και αφεθείτε σε νέες γνωριμίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Συμπαρασταθείτε σε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο που σας έχει ανάγκη, γιατί αυτό θα χαροποιήσει και τους δύο. Περιορίστε τον χρόνο που καταναλώνετε στην εργασία σας, για να μην έχει επιπτώσεις η υγεία σας.

ΙΧΘΥΣ: Η μέρα διαφαίνεται πιο βατή και εύκολα αντιμετωπίσιμη σε όλες της τις εκφάνσεις. Οι συνθήκες θα σας υποχρεώσουν να συναγωνιστείτε και να ανταγωνιστείτε τους άλλους.

Πηγή