Δείξε εμπιστοσύνη σε άτομα που έχουν αποδείξει ότι σε αγαπάνε


ΚΡΙΟΣ: Μην κάνετε συνέχεια τον καλό Σαμαρείτη, γιατί δεν εκτιμούν όλοι την καλές σας προθέσεις. Φροντίστε τα λόγια σας να μην εκθέτουν ή ενοχλούν φιλικά σας πρόσωπα.

ΤΑΥΡΟΣ: Μάθετε να προσεγγίζετε, να εργάζεστε και να συνυπάρχετε με τους συνεργάτες σας. Ίσως υπάρξει κάποιο μικρό πρόβλημα που θα δυσχεράνει την πραγματοποίηση των σχεδίων σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Προετοιμάστε το έδαφος σε ό,τι αφορά οικογενειακά θέματα που θέλετε να θίξετε. Προτιμήστε να αφήσετε αναπάντητα τα σχόλια που θα περιπλέξουν τις συνεργασίες ή τις σχέσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αρκετές από τις απόψεις, τις προτιμήσεις και τις ιδέες σας, θα αλλάξουν ριζικά. Θα υποχρεωθείτε να αναπροσαρμόσετε τη συμπεριφορά, τον τρόπο σκέψης και δράσης σας.

ΛΕΩΝ: Η προεργασία στα σχέδιά σας θα διευκολύνει την εργασία σας να γίνεται πιο άνετα και πιο αποτελεσματικά. Για να προχωρήσετε κάποια βήματα μπροστά, περιφρουρήσετε τα κεκτημένα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Είτε από δική σας απόφαση, είτε από τη φορά των πραγμάτων, προετοιμαστείτε για μια αλλαγή. Σαφώς και θα σας ανοιχτούν νέοι ορίζοντες, άλλα να ξέρετε ότι δε θα είναι χωρίς κόπο.

ΖΥΓΟΣ: Φανείτε ψύχραιμοι και περιορίστε λίγο την ονειροπόληση και τη φαντασία σας. Οι ιδέες που θα είναι πρακτικές και διαισθητικές, θα βοηθηθούν αρκετά από τις συγκυρίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τα αναλυτικό και διεισδυτικό πνεύμα που διαθέτετε, θα συνεργαστεί με τη διαίσθησή σας. Πρέπει να πάρετε απόφαση ότι τα καλά αποτελέσματα δεν θα έρθουν αν δεν προσπαθήσετε και οι ίδιοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αποφύγετε να προβείτε σε ανοίγματα που είναι πέρα από τις δυνατότητές σας. Μην προκαλείτε με τη συμπεριφορά σας άτομα που μπορούν να επηρεάσουν την πρόοδό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σεβαστείτε τους νόμους και τους κανονισμούς των άλλων και όλα θα πάνε καλά. Μην εμπιστευτείτε μυστικά σε πρόσωπα που δεν είστε σίγουροι για την τιμιότητα και την εχεμύθειά τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δείξτε εμπιστοσύνη σε άτομα που έχουν δοκιμαστεί στον χρόνο και σας έχουν αποδείξει ότι σας αγαπούν. Δώστε προσοχή στις συναλλαγές σας, αλλά και στον τρόπο που θα χειριστείτε τον λόγο.

ΙΧΘΥΣ: Αξιοποιήστε τα ταλέντα σας και βάλτε σε τάξη τα κληρονομικά σας θέματα. Τα χρήματα δε θα σας λείψουν, εάν κάνετε τους σωστούς υπολογισμούς. Αποφύγετε τις συνεργασίες και τα νέα ξεκινήματα.

Πηγή