Άσε την αισιοδοξία να κυριαρχήσει στις κινήσεις σου


ΚΡΙΟΣ: Με διπλωματία θα μπορέσετε να ξεπεράσετε τους ανταγωνιστές σας. Επωφεληθείτε τις ευκαιρίες για να καταξιωθείτε στον εργασιακό και κοινωνικό σας τομέα.

ΤΑΥΡΟΣ: Νέες ευθύνες προβλέπεται να προκύψουν στον επαγγελματικό σας χώρο. Βάζοντας κοινούς στόχους με τους συνεργάτες σας, θα καταφέρετε να φτάσετε σε ένα καλό αποτέλεσμα, ακόμα και μέσα από αντιξοότητες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δημιουργήστε τα κίνητρα που θα σας βοηθήσουν στις παρούσες συνθήκες. Να είστε συγκρατημένοι στις αντιδράσεις σας και στα ξαφνικά ξεσπάσματα, καθώς η ψυχολογία σας δε θα μείνει ανεπηρέαστη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εκφράστε τα βαθιά σας συναισθήματα και θα δείτε πως όλα γίνονται στο τέλος. Δεν υπάρχει λόγος να κάνετε άσκοπα έξοδα, προκειμένου να καλύψετε τα συναισθηματικά σας κενά.

ΛΕΩΝ: Ο μεγάλος συντηρητισμός θα σας φέρει στα πρόθυρα νευρικής κρίσης. Οι ικανότητες θάρρους και αυτοελέγχου που διαθέτετε θα σας βοηθήσουν σε μια υπόθεσή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Χαράξτε κοινή πορεία με το σύντροφό σας και ακολουθήστε την πιστά χωρίς αλλαγές. Μπορεί να σας αρέσει το σασπένς αλλά στη σχέση σας δεν χωράει παρασκήνιο.

ΖΥΓΟΣ: Για να μη χάσετε αυτούς που αγαπάτε, εκφράστε την αγάπη σας σε καθημερινή βάση. Διεκδικήστε ό,τι σας ανήκει και μάθετε να μη χαρίζετε τίποτα σε κανέναν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προτιμήστε να επαναπροσδιορίσετε τους στόχους σας απ’ το να απογοητεύεστε. Δεν υπάρχει λόγος να συγκρούεστε και να αναλώνεστε με ανθρώπους που σας ταράζουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Προσπαθήστε να είστε όσο πιο διπλωμάτες γίνεται, για να ξεπεράσετε τις διακυμάνσεις. Επανεξετάστε τα αισθήματά σας απέναντι σε ένα πρόσωπο που αγαπάτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Είναι τελείως λάθος να εμπιστεύεστε άτομα που στο παρελθόν σας έχουν προδώσει. Κρατήστε αποθέματα δυνάμεων και μην τις εξαντλείται όλες σε επαγγελματικά θέματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Επιτρέψτε στην αισιοδοξία να κυριαρχήσει και να πρωταγωνιστήσει στη καθημερινότητά σας. Μην εξαντλήσετε όλες σας τις δυνάμεις στα επαγγελματικά σας θέματα.

ΙΧΘΥΣ: Οι νέοι στόχοι που θα θέσετε θα απαιτήσουν από εσάς μεγαλύτερη υπευθυνότητα. Μην επιμένετε σε γεγονότα που δε σας επιτρέπουν να δείτε καθαρά και σας μπλοκάρουν.

Πηγή