Ξεπέρασε τις εντάσεις που δημιουργούν κρίσεις στις σχέσεις σου


ΚΡΙΟΣ: Αν δεν μπορείτε να περιμένετε για να πείτε αυτά που θέλετε, τουλάχιστον φερθείτε διπλωματικά. Διώξτε τις αναστολές σας και αρχίστε να χαίρεστε τη ζωή και ό,τι σας προσφέρει.

ΤΑΥΡΟΣ: Προσπαθήστε με κάθε τρόπο να αποφύγετε ενέργειες που είναι άκρως αντιπαραγωγικές. Να είστε σαφείς σε ό,τι ζητάτε και φροντίστε να μην προβείτε σε συζητήσεις που δεν είναι διευκρινιστικές.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην επιτρέπετε στον εκνευρισμό σας να γίνετε η αιτία καθημερινών προστριβών. Οι συνεχόμενες και ατελείωτες κρίσεις οφείλονται στην ανυποχώρητη θέση σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Χαράξτε νέα κοινή πορεία πλεύσης με τους συνεργάτες σας για να πετύχετε τους στόχους σας. Μην αμελήσετε να πλησιάσετε ένα φιλικό πρόσωπο που σας έχει ανάγκη.

ΛΕΩΝ: Δώστε ιδιαίτερη βαρύτητα σε σχέσεις με πρόσωπα που είστε βαθιά συνδεδεμένοι. Ξεκαθαρίστε τις καταστάσεις πριν γίνουν πιο πολύπλοκες και μη γίνεστε ευάλωτοι σε ό,τι προκύπτει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οπλιστείτε με υπομονή και ασχοληθείτε εντατικότερα με τις εκκρεμότητές σας. Αφήστε κατά μέρους τις γκρίνιες και περάστε περισσότερες ώρες με το ταίρι σας.

ΖΥΓΟΣ: Προχωρήστε σε πιο ουσιαστικές για εσάς σχέσεις και μη μένετε σε επιφανειακές. Εάν περνάει από το χέρι σας αναβάλετε για αργότερα σοβαρές συζητήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κάντε μια προσπάθεια να δικαιολογήσετε τη συμπεριφορά ενός καλού σας φίλου. Πραγματοποιήστε σωστές κινήσεις την κατάλληλη στιγμή και όλα θα πάνε καλά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ξεπεράστε τις εντάσεις που δημιουργούν κρίσεις στις προσωπικές σας σχέσεις. Εάν είστε συνειδητοποιημένοι θα διαπιστώσετε ότι κάποια υπόθεσή σας τελειώνει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ζητώντας πλήρη υποταγή από τα άτομα του περιβάλλοντός σας γίνεστε καταπιεστικοί. Ο μόνος τρόπος για να βγείτε κερδισμένοι είναι να παραμείνετε σωστοί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι ξεκάθαρες συμφωνίες θα σας βοηθήσουν να κάνετε καλές επιλογές. Δεν μπορείτε να αποφύγετε την επανάσταση ενός συνεργάτη που είχατε πιέσει αρκετά.

ΙΧΘΥΣ: Πλησιάστε άτομα που ξέρετε πως έχετε αδικήσει στο παρελθόν και βοηθήστε τα. Μάθετε να μην υποτιμάτε ούτε τους ανθρώπους, ούτε τις καταστάσεις.

Πηγή