Ερμής στην Παρθένο: Eύκολες αλλαγές, στακάτες κουβέντες


Ερμής στην Παρθένο: Eύκολες αλλαγές, στακάτες κουβέντες

Στις 24 ο Άρης στον Κριό σε τετράγωνο με τον Κρόνο ανάδρομο στον Αιγόκερω, εντείνει τις ανησυχίες και τα άγχη τόσο σε προσωπικό επίπεδο, όσο και σε επαγγελματικό. Κρατηθείτε μακριά από παρασκηνιακές καταστάσεις που θα χαλάσουν την εικόνα σας, αλλά και την ψυχολογία σας. Στις 25 ο Ερμής στην Παρθένο σε τρίγωνο με τον Ουρανό ανάδρομο στον Ταύρο, διευκολύνει τις αλλαγές και κάνει ενδιαφέρουσες τις συζητήσεις. Θα πάρετε αρκετές πληροφορίες για την πορεία των σχεδίων σας που θα σας φέρουν πιο κοντά στους στόχους σας. Στις 27 η Αφροδίτη στον Καρκίνο σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα ανάδρομο στους Ιχθείς, ομορφαίνει τις προσωπικές σας σχέσεις αλλά θα πρέπει να κρατήσετε χαμηλό προφίλ όταν θα γίνονται λόγια για τρίτα πρόσωπα που δεν είναι παρόντα. Στις 29 ο Ερμής στην Παρθένο σε τρίγωνο με το Δία ανάδρομο στον Αιγόκερω, αυξάνει επαφές και συναντήσεις επαγγελματικού χαρακτήρα. Δώστε προσοχή στη λεπτομέρεια πριν πάρετε αποφάσεις. Στις 30 η Αφροδίτη στον Καρκίνο σε αντίθεση με τον Πλούτωνα ανάδρομο στον Αιγόκερω, κάνει τη μέρα ακατάλληλη για συνεργασίες, νέα επιχειρήματα ή επενδύσεις. Τα προβλήματα που θα προκύψουν δε θα σας αφήσουν να κινηθείτε ελεύθερα.

ΚΡΙΟΣ: Οι επιλογές που θα έχετε να κάνετε θα είναι σαφώς περισσότερες από άλλες φορές. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να επιλέξετε πιο άνετους ρυθμούς αλλά και να πετύχετε ουσιαστικές επαγγελματικές αναβαθμίσεις. Όμως, για να φτάσετε σε αυτό το στάδιο, είναι απαραίτητη μια προεργασία, η οποία θα αφορά τη διαφήμιση των προσόντων σας και την προβολή της δουλειάς σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι δυνατότητες που θα υπάρχουν να αυξήσετε τα οικονομικά σας, θα είναι άμεσα συνδεδεμένες με τις προτάσεις που θα σας γίνουν. Η καλή διάθεση είναι εγγύηση για να περνάτε καλά, αλλά όχι για να ριψοκινδυνεύσετε σημαντικά πράγματα για εσάς. Εάν ερευνηθούν διλήμματα και εμπόδια, θα λυθούν όλα με λιγότερο κόπο. Προσπαθήστε να μειώσετε το κενό που υπάρχει στην επικοινωνία σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα αρχίσετε να ασχολείστε πιο έντονα με το συναισθηματικό σας τομέα και να ψάχνετε τρόπους να τοβελτιώσετε. Η αυτοπεποίθησή σας θα είναι αρκετά τονισμένη, κάτι που θα το διαπιστώσετε πολύ σύντομα και μόνοι σας. Η ερωτική σας διάθεση θα φτάνει στα ύψη, ενώ πολλές θα είναι και οι ευκαιρίες που θα έχετε να επιβεβαιώσετε τη φιλαρέσκειά σας σε πολλές πλευρές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Καινούριες ιδέες και σκέψεις θα ανανεώνουν την καθημερινότητά σας και οι επιλογές σας θα γίνονται με κίνητρο τη δική σας ευχαρίστηση. Οι γλύκες και οι φιλοφρονήσεις δεν ήταν στα φόρτε τους τον τελευταίο καιρό και τα συναισθήματα σας ήταν δύσκολο να ακολουθήσουν τη λογική ή να συμπορευτούν με τις απαιτήσεις και τις δεσμεύσεις που υπάρχουν στη ζωή σας.

ΛΕΩΝ: Τα εργασιακά σας θέματα πάνε από το καλό στο καλύτερο, γι’ αυτό αποφύγετε οποιαδήποτε προστριβή με τους συνεργάτες σας που μπορεί να προκαλέσει ρήξη μεταξύ σας. Διοχετεύστε τη διάθεση και τη ζωντάνια που έχετε στη σχέση σας κάνοντας την κάθε μέρα σας γιορτή. Αφήστε το χαμόγελο να ζωγραφίσει στο πρόσωπό σας και επιτρέψετε στους άλλους να το δουν και να σας ερωτευθούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ακόμα και αν δεν καταφέρετε να αναπληρώσετε πλήρως τις συναισθηματικές σας ελλείψεις, θα μπορείτε να έχετε πιο «ανάλαφρες» απολαύσεις, χωρίς ιδιαίτερες δεσμεύσεις και η μέρα προσφέρεται περισσότερο, αρκεί να θυμάστε πως δεν πρέπει να μπερδέψετε αισθήματα με συμφέροντα και χρήματα, γιατί αυτός ο συνδυασμός δεν πρόκειται να αποδώσει. Σκεφτείτε με περισσότερη άνεση και αποφασίστε να δράσετε επιδιώκοντας το καλύτερο για εσάς.

ΖΥΓΟΣ: Κάντε πιο συνειδητοποιημένες επιλογές και εργαστείτε για να καταφέρετε ένα καλύτερο και ξεκάθαρο επίπεδο σχέσεων. Φροντίστε την υγεία αλλά και την ομορφιά σας, ξεκινώντας τις σχετικές διαδικασίες. Όσοι από εσάς έχετε ένα πάγιο πρόβλημα, τώρα σας δίνεται η ευκαιρία να το αντιμετωπίσετε πιο σωστά. Επίσης, πραγματοποιήστε ταξίδια ή αποφασίστε τις επόμενες διακοπές σας που θα προσθέσουν ένα συν ακόμα στην ψυχολογία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η μεγάλη ενέργεια και ζωντάνια που θα έχετε, θα σας βοηθήσει να γίνετε περισσότερο τελειομανείς και απαιτητικοί, τόσο με τους άλλους όσο και με τον ίδιο σας τον εαυτό, με σκοπό να πετύχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Προτείνετε καινούρια σχέδια σε πρόσωπα με επιρροή μέσα από τον επαγγελματικό σας χώρο, για να συνεχίσουν τα οικονομικά σας την ανοδική τους πορεία.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Το βασικό είναι να καταφέρετε να μην μπερδέψετε πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις, για να μπορέσετε να ξεχωρίσετε τις δυνατότητες και τις ευκαιρίες που θα εμφανιστούν. Κλείστε πάσης φύσεως πληγές με λιγότερο κόστος και μετά προωθήστε τα σχέδιά σας. Το θετικότερο όλων είναι ότι δε θα σας λείψει η συμπαράσταση, αλλά ίσως δε θα σας έρθει απαραίτητα από εκεί που την περιμένατε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εάν ανήκετε σε αυτούς που μπόρεσαν να λύσουν με επιτυχία ότι σας απασχολούσε, μπορείτε τώρα να χαλαρώσετε. Όμως, ακόμα και αν δεν πετάτε από χαρά, σίγουρα μπορείτε να έχετε μια πιο βελτιωμένη διάθεση και καλύτερες σχέσεις. Οι πλανητικές διελεύσεις θα σας δημιουργήσουν μια αίσθηση ανικανοποίητου και αυτό θα είναι αρκετά καλό, αφού θα σας ωθήσει να ξαναπλησιάσετε το σύντροφό σας με μεγαλύτερη κατανόηση και συμπάθεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μακριά πλέον από εντάσεις και ασυμφωνίες, η σχέση σας θα θυμίζει ήρεμη λίμνη μετά την καταιγίδα. Δημιουργήστε καλή ατμόσφαιρα, βελτιώστε την επικοινωνία με το σύντροφό σας και ξανοιχτείτε σε νέες δραστηριότητες που θα δίνουν και στους δυο σας χαρά. Μη χάσετε την ευκαιρία να αναθερμάνετε τη σχέση σας με ένα ταξιδάκι ή αν τα οικονομικά σας είναι κοινά, να πραγματοποιήσετε κάποιες από τις επιθυμίες σας.

ΙΧΘΥΣ: Ρίξτε το έξω για να μπορέσουν να διορθωθούν και τα τελευταία κακώς κείμενα που υπήρχαν σα σύννεφα στη σχέση σας. Το να έχετε επιτέλους μια σχέση νορμάλ παύει να είναι όνειρο και είναι κάτι που εύκολα μπορείτε πια να το καταφέρετε. Όσοι είστε αδέσμευτοι, υπάρχει ένα ενδεχόμενο κάποιο φιλικό σας πρόσωπο να σας βοηθήσει να κάνετε μια σημαντική γνωριμία.

Πηγή