Εβδομαδιαίες προβλέψεις από Δευτέρα 17 έως 23/8


Εβδομαδιαίες προβλέψεις από Δευτέρα 17 έως 23/8

Στις 17 ο Ερμής στο Λέοντα σε τρίγωνο με τον Άρη στον Κριό, αυξάνει τη δημιουργικότητα και βοηθάει σε διεκδικήσεις. Συλλέξτε πληροφορίες, οργανώστε σωστά το χρόνο σας και όλα θα κυλούν ομαλά. Στις 18 με τη Νέα Σελήνη στο Λέοντα, πρωτοβουλίες και σταθερότητα στις αλλαγές θα προωθήσουν σε νέα σχέδια και στόχους. Η αισιοδοξία που θα επικρατεί θα αυξήσει τις δημιουργικές τάσεις, αλλά και τον ερωτισμό σε προσωπικό επίπεδο. Αποφύγετε ουτοπικές καταστάσεις που θα σας απομακρύνουν από τους στόχους σας. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος). Στις 21 ο Ερμής περνάει στην Παρθένο, που είναι σε κυριαρχική θέση. Θα μπορείτε να εστιάσετε στις ιδέες σας και να τις κάνετε πράξεις. Επεξεργαστείτε δεδομένα και αναθεωρήστε ότι δεν προχωράει. Με σωστή οργάνωση και μεθοδικότητα μπορείτε να πετύχετε ευνοϊκά αποτελέσματα. Βάλτε σε τάξη τα συναισθήματά σας, αφήνοντας στην άκρη πάθη που οδηγούν σε λάθη. Καθώς ο Ερμής είναι κυβερνήτης της Παρθένου, θα δεχθείτε αρκετά δώρα σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Με κινητήρια δύναμή σας τη λογική, μπορείτε να πετύχετε περισσότερα απ’ όσα νομίζετε. Περισσότερο ευνοούνται τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Παρθένοι, Δίδυμοι, Τοξότες, Ιχθείς).

ΚΡΙΟΣ: Μην αφήσετε να σας ξεφύγουν ευκαιρίες που θα αλλάξουν την καθημερινότητά σας και δεχθείτε τη βοήθεια που θα σας προσφέρουν άτομα κύρους. Αρπάξτε τις ευκαιρίες και απελευθερωθείτε ψυχικά και κατ’ επέκταση αναβαθμίστε και το επίπεδο της ζωής σας. Ξεχάστε τόσο εσείς όσο και οι δικοί σας άνθρωποι τις παλιές σας διαφωνίες έτσι ώστε να μπορέσετε μαζί να προσπαθήσετε να ξαναφτιάξετε τα πράγματα από την αρχή.

ΤΑΥΡΟΣ: Εάν θέλετε κάντε το ίδιο και με τους επαγγελματικούς σας συνεργάτες, για να πετύχετε πολλές διορθωτικές αλλαγές. Βελτιώστε εργασία και οικονομικά, μαθαίνοντας να είστε πιο παρατηρητικοί για να φτιάξετε πιο ικανοποιητικές σχέσεις. Μην υποκύψετε σε ερωτικές περιπέτειες που θα φιλοδοξούν να πάρουν από εσάς πράγματα, αλλά διαλέξτε για σύντροφο ένα άτομο που θα σας καταλαβαίνει και θα σας στηρίζει.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αποκαλύψτε κρυφά σημεία του εαυτού σας, για να μπορέσει ο σύντροφός σας να σας συμμεριστεί. Οι επεμβάσεις φίλων ή συγγενών πάνω στη σχέση σας κάποιες φορές θα είναι εκνευριστικές, αλλά δε χρειάζεται να αντιδράσετε έντονα και να χαλάσετε τη σχέση σας, εκτός αν ανήκετε σε εκείνους που ψάχνουν την κατάλληλη ευκαιρία για να απαλλαγούν από το σύντροφό τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι επιλογές σας πρέπει να είναι δύο, ή που θα επιστρέψετε στις μοναχικές σας συνήθειες ή που θα βρείτε ένα σύντροφο θερμό. Ίσως να πρέπει να αποφασίσετε να διορθώσετε τα ελαττώματά σας και να αναπτύξετε τα προτερήματά σας, καθώς θα ευαισθητοποιηθείτεπολύ και θα δείτε τη ζωή με διαφορετικό τρόπο.

ΛΕΩΝ: Δε χρειάζεται να σπαταλάτε το χρόνο σας σε ανούσιες καταστάσεις που θα σας κουράσουν και θα σας φτάσουν σε αδιέξοδα. Τα λάθη του παρελθόντος πρέπει να παίρνετε ως παραδείγματα προς αποφυγή και όχι ως κανόνες που πρέπει να τους τηρείτε και να τους επαναλαμβάνετε. Φροντίστε την κοινωνική σας ζωή και φλερτάρετε προκειμένου να ικανοποιήσετε τη διάθεσή σας για λεκτικά παιχνίδια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η εμφάνιση ενός νέου προσώπου στη ζωή σας θα είναι προκλητική και πρέπει να προσέξετε τη συμπεριφορά σας, καθώς αυτή θα καθορίσει τις σχέσεις σας. Τα ξεκαθαρίσματα που είχατε αρχίσει εδώ και καιρό φτάνουν στο τέλος τους, καθώς πλέον έχετε κάνει όλες τις επανεκτιμήσεις που χρειάζονταν και έχετε βγάλει τελικά συμπεράσματα.

ΖΥΓΟΣ: Αποφύγετε τις προκαταλήψεις και δημιουργήστε σύμπνοια στις σχέσεις σας. Οι προοπτικές σας προωθούνται ευκολότερα, από τη στιγμή που υπάρχει και αλληλοβοήθεια. Είναι προτιμότερο να δείξετε τον πραγματικό σας εαυτό και μην πνίγετε τα συναισθήματά σας. Θα νιώσετε πιο λυτρωμένοι εάν πάψετε να προσποιείστε. Η εύκολη έκφραση των αισθημάτων και των επιθυμιών σας, θα σας βοηθήσει σημαντικά και στον τομέα της επικοινωνίας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι γενικές προοπτικές στον τομέα του έρωτα κάθε άλλο παρά αρνητικές είναι, γι’ αυτό μη ρίξετε την ψυχολογία σας. Ελεύθεροι ή δεσμευμένοι εκμεταλλευτείτε τη μέρα για να κάνετε ένα ταξιδάκι, οι πρώτοι για να αφήσετε τον εαυτό σας να δράσει ανενόχλητο μακριά από τα συνηθισμένα και να βρείτε μια καινούρια σχέση, ενώ οι δεύτεροι για να ανανεώσετε τη σχέση με το σύντροφό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι ανάγκες και οι επιθυμίες σας είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Εάν θέλετε να πετύχετε κάτι καλύτερο, πρέπει να επανεξετάσετε τις προτεραιότητες που θέτετε. Αρχίζει να αναπτύσσεται μια αμοιβαία εμπιστοσύνη στις υποθέσεις που σας απασχολούσαν τον τελευταίο καιρό. Απαλλαγείτε από πιέσεις και πολλά από τα οποία μοχθούσατε παίρνουν το δρόμο τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ορισμένες συνθήκες θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε σε νέες κατακτήσεις, ενώ οι επαγγελματικές και οι προσωπικές σας σχέσεις, αποκτούν ιδιαίτερη βαρύτητα. Δημιουργήστε καινούριες φιλίες και αποκτήστε εμπιστοσύνη στις επαφές σας. Με αυτούς που ήδη συναναστρέφεστε μην κοιτάτε αυτά που σας χωρίζουν, αλλά αυτά που σας ενώνουν. Κοιτάξτε μήπως δίνετε έμφαση σε ορισμένα άχρηστα πράγματα και εξετάζετε επιφανειακά τις υποθέσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ψάξτε λίγο περισσότερο για να δείτε σε τι φταίτε και εσείς. Κρατήστε στεγανά και μη διακινδυνέψετε τα κεκτημένα. Μπορείτε να κάνετε επαναστατικές αλλαγές, όμως, μην αιφνιδιάσετε το περιβάλλον σας με παράτολμες κινήσεις. Προσπαθήστε να βάλετε μια τάξη στη ζωή σας, γιατί απ’ ότι φαίνεται επικρατεί αταξία στις σχέσεις σας και θα πρέπει να κάνετε σωστές εξηγήσεις για τα κοινά σας θέματα.

ΙΧΘΥΣ: Αναλάβετε ο καθένας τις υποχρεώσεις του με ένα πιο διασκεδαστικό τρόπο. Είναι ανιαρό και κουραστικό να σκέφτεστε συνέχεια τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνετε. Για να αναπτύξετε τη δημιουργικότητά σας, χρειάζεται να κάνετε οικονομία χρόνου και δυνάμεων. Η εμπιστοσύνη στις σχέσεις σας θα σας απαλλάξει από την αγωνία να έχετε τα πάντα υπό έλεγχο.


Πηγή