Ζώδια εβδομάδας από Δευτέρα 10 έως 16/8/


Ζώδια εβδομάδας από Δευτέρα 10 έως 16/8/

Στις 10 ο Ερμής στο Λέοντα σε τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, κάνει τη μέρα ακατάλληλη για να προχωρήσετε σε νέες συμφωνίες ή συνεταιρισμούς, καθώς τα απρόοπτα δε θα βοηθήσουν σε υλοποιήσεις σχεδίων. Στις 13 ο Άρης στον Κριό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα ανάδρομο στον Αιγόκερω, βγάζει στην επιφάνεια όλα τα πάθη και τις ανασφάλειες με αποτέλεσμα οι καυγάδες να έχουν τον πρώτο ρόλο με κρίσεις ζήλιας, κτητικότητας και εκδικητικότητας. Μη σπαταλήσετε την ενέργειά σας, για να αποφύγετε ψυχοσωματικά προβλήματα. Στις 15 ο Ουρανός σε ανάδρομη πορεία στον Ταύρο, θα δοκιμάσει τις αντοχές σας και θα ανατρέψει τις ισορροπίες. Η κυκλοθυμία και η εριστικότητα θα έχουν τον πρώτο ρόλο, γι’ αυτό θα πρέπει να προσέχετε τον τρόπο που εκφράζεστε ώστε να μη δημιουργηθουν δυσάρεστες εκπλήξεις στις σχέσεις σας. Στις 16 ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Άρη στον Κριό, είναι καλή όψη για νέα ξεκινήματα και διεκπεραίωση εκκρεμοτήτων. Κάντε βήματα που θα σας πάνε πιο κοντά στην επιτυχία.

ΚΡΙΟΣ: Οι λεπτομέρειες σε κάποιες καταστάσεις θα παίξουν καταλυτικό ρόλο, αλλά ο έξυπνος χειρισμός των πραγμάτων θα σας διευκολύνει σε πολλά. Ο μέρα ευνοεί να δημιουργήσετε καλύτερες ισορροπίες. Ακόμα και αν αυτό πονάει, είναι καιρός να δείξετε περισσότερη ειλικρίνεια στη σχέση σας. Μη σας πιάνουν καχυποψίες και ζήλιες που μπορούν να τη βάλουν σε κίνδυνο.

ΤΑΥΡΟΣ: Πλησιάστε λίγο παραπάνω το ταίρι σας, για να μπορέσει ευκολότερα να στηρίξει εσάς και τις ανάγκες σας. Η καριέρα του έχει προτεραιότητα και θα σας κατηγορήσει δικαίως ότι δεν ενδιαφέρεστε για την πορεία του. Θα σας χαρακτηρίζει η αποφασιστικότητα και η δύναμη για να μπορείτε να ανταπεξέλθετε σε κάθε πρόβλημα με γνώμονα τη λογική.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Σταθεροποιήστε τις σημαντικές σας υποθέσεις και ξεκινήστε σχέδια που θα έχουν διάρκεια και θα δημιουργήσουν σταθερές βάσεις σε πολλούς τομείς της ζωής σας. Ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και τη φυσική σας κατάσταση και βρείτε τρόπους που θα σας βοηθήσουν να αποδράσετε από την καθημερινότητα και θα σας τονώσουν την αυτοπεποίθηση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αρχίζουν οι δυσκολίες και θα πρέπει να είστε συγκρατημένοι και συνεπείς στις υποχρεώσεις που έχετε. Κρατήστε τον έλεγχο στις σχέσεις σας με τους άλλους και ειδικά με τα άτομα της οικογένειάς σας, καθώς η παρουσία τουςθα σας κάνει αρκετά δύσπιστους απέναντί τους με συνέπεια να υποβάλετε σε συνεχείς δοκιμασίες τις σχέσεις σας.

ΛΕΩΝ: Τα εμπόδια και οι καθυστερήσεις που θα υπάρξουν, θα σας κουράσουν αλλά ταυτόχρονα θα σας περιορίζουν αρκετά. Φροντίστε να διευκολύνετε τη ζωή σας αποβάλλοντας την εριστική διάθεση και αλλάζοντας συχνότερα παραστάσεις. Οι πιέσεις που θα δεχθείτε θα σας αποτρέψουν να δείξετε συμβιβαστικότητα, ενώ παράλληλα εκτός από δύσκολοι θα είστε και αρκετά ιδιότροποι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πρέπει να ανταποκριθείτε άμεσα στις υποχρεώσεις και τις εκκρεμότητες που έχετε για να μπορέσετε να βγείτε αλώβητοι από τις δοκιμασίες, αλλά και για να αποδείξετε σε εκείνους που θα σας αμφισβητήσουν ότι είστε ικανοί να τα καταφέρετε. Φροντίστε να είστε πιο γνήσιοι στα συναισθήματά σας και να βγάλετε από μέσα σας όσα απωθημένα είχατε.

ΖΥΓΟΣ: Η επιθυμία σας να ξέρετε ποιους έχετε απέναντί σας και ποιους πλάι σας θα μεγαλώσει, ενώ παράλληλα σας ξυπνούν μεγάλα πάθη. Τη μεγαλύτερη ενέργειά σας θα τη διοχετεύσετε κυρίως στις σχέσεις της επαγγελματικής και προσωπικής σας ζωής, ενώ τις φιλικές και τις ερωτικές θα τις έχετε κατά κάποιο τρόπο στο περιθώριο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Να είστε σίγουροι πως η ηρεμία θα σας βοηθήσει να βρείτε πιο διπλωματικούς τρόπους προσέγγισης. Μπορεί να μην υπάρχει πρόβλημα στην υγεία σας, αλλά σίγουρα ο οργανισμός σας χρειάζεται ξεκούραση για να είναι δυνατός και να μην έχει στο μέλλον ενοχλήσεις. Δεν χρειάζεται να κάνετε τους ήρωες σε κανέναν και να δουλεύετε παραπάνω απ’ ότι μπορεί να αντέξει ένας ανθρώπινος οργανισμός.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Στις δυσκολίες που θα υπάρξουν, αποφύγετε να τα βάλετε με το σύντροφό σας και μην αναζητήσετε ευθύνες από άλλους για πράγματα ή καταστάσεις που ευθύνεστε εσείς. Εάν αισθανθείτε την ανάγκη να απομονωθείτε κάντε το χωρίς σκέψη, αφού κάποιες φορές είναι απαραίτητο προκειμένου να μπουν σε τάξη τα συναισθήματα ή να προληφθούν επικίνδυνες συναισθηματικές εξάρσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η τάση σας για απομόνωση θα γίνει αισθητή και από το ευρύτερο περιβάλλον σας. Παραμείνετε διαλλακτικοί με τους φίλους σας και προσπαθήστε διακριτικά να υπερασπίσετε τη θέση σας. Πράγματα που δεν μπορείτε να τα πραγματοποιήσετε, είναι προτιμότερο να μην τα υπόσχεστε καθόλου. Θα προκληθούν σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας και θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείτε προς όφελός σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Για να είναι πιο δημιουργικές οι δραστηριότητές σας, πρέπει να βρείτε τις κατάλληλες εμπνεύσεις. Βάλτε νέες γερές βάσεις στη ζωή σας, ώστε να είναι ικανές να αντέξουν τις οποιεσδήποτε ανατροπές. Παράλληλα φροντίστε η ελευθερία που θέλετε να έχετε να μην παραπαίει ανάμεσα στην αναρχία και την αναβλητικότητα. Ανακαλύψεις, απομυθοποιήσεις αλλά και ο φόβος του απροσδόκητου θα παίζουν μαζί σας.

ΙΧΘΥΣ: Θα υπάρξουν μεγάλες αλλαγές στη ζωή σας μέσα από την εξέλιξη των σχέσεών σας, τόσο των προσωπικών όσο και των κοινωνικών. Θα σας απασχολήσουν ποικίλα θέματα και θα πρέπει σε όλα να αντιδράσετε σωστά. Υπερασπιστείτε το δίκιο σας και ότι σας αξίζει να έχετε, ενώ παράλληλα φροντίστε να επουλώσετε πληγές που υπάρχουν στις σχέσεις σας.

Cover photo: @Kate Belm

Πηγή