Νέες ερωτικές περιπέτειες στο «And Just Like That...»


 

Επειδή Sex & the City χωρίς Mr. Big δε γίνεται, ο Κρις Νορθ θα ενσαρκώσει και πάλι τον αγαπημένο ρόλο στην αναβίωση της θρυλικής σειράς.

Παρά τις μέχρι τώρα πληροφορίες που ήθελαν τον μεγάλο έρωτα και σύζυγο της Κάρι Μπράντσο να μην είναι μέρος της νέας τηλεοπτικής ιστορίας με τον τίτλο «And Just Like That...», ο παραγωγός Μάικλ Πάτρικ Κινγκ, επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του λέγοντας χαρακτηριστικά στην συνέντευξη Τύπου: «Πώς θα μπορούσαμε ποτέ να κάνουμε ένα νέο κεφάλαιο για την ιστορία του Sex and the City χωρίς τον Mr. Big;»

Κρις Νορθ Σάρα Τζέσικα Πάρκερ

O έρωτας της Κάρι και του Mr. Big είναι από τους μεγαλύτερους της μικρής οθόνης

Το ειδύλλιο της Κάρι (Σάρα Τζέσικα Πάρκερ) και του Mr. Big έκλεισε ολοκληρώθηκε στην πρώτη ταινία Sex & the City με τους δυο τους να παντρεύονται, ενώ στη δεύτερη κατάφεραν να ξεπεράσουν τις όποιες συζυγικές δυσκολίες και να αναζωπυρώσουν τον έρωτά τους. Τώρα όμως η σχέση τους αναμένεται να συναντήσει νέες περιπέτειες, καθώς επιστρέφει στη ζωή της Κάρι, ο άλλος μεγάλος έρωτας της ζωής της, ο Έινταν (Τζον Κόρμπετ).

Η νέα σειρά θα ακολουθήσει την τριάδα των Κάρι, Μιράντα (Σίνθια Νοξ) και Σάρλοτ (Κριστίν Ντέιβις) καθώς διανύουν την ηλικία των 50.

Όπως έχει γίνει γνωστό, η Σαμάνθα, κατά κόσμον Κιμ Κατράλ, έχει αρνηθεί να συμμετάσχει στο νέο αυτό τηλεοπτικό πρότζεκτ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
googletag.cmd.push(function(){ googletag.display("div-gpt-ad-1618837894283-0"); });

Πηγή