Οι νέες εξελίξεις στο διαζύγιό της με τον Brad Pitt


Η Angelina Jolie εμφανίστηκε έξαλλη με τον δικαστή ο οποίος αποφασίζει για την επιμέλεια των παιδιών της στο διαζύγιό της με τον Brad Pitt, λέγοντας στο δικαστήριο ότι ο εν λόγω δικαστής αρνήθηκε στα παιδιά τους να καταθέσουν.

τζολί πιτ επιμέλεια παιδιών δικαστήριο

Το άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι Jolie - Pitt επιστρέφει στις δικαστικές αίθουσες/ AP Images

Η διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ προσπάθησε να αποκλείσει τον δικαστή John Ouderkirk από την υπόθεση του διαζυγίου τους, δηλώνοντας τη Δευτέρα 24/5 ότι εκείνος αρνήθηκε να ακούσει τις αποδείξεις που σχετίζονται με την ασφάλεια και την ευημερία των παιδιών, προτού προβεί σε έκδοση μίας προσωρινής απόφασης.

Η Jolie είπε ότι ο δικαστής «απέτυχε να εξετάσει επαρκώς» ένα τμήμα του κώδικα δικαστηρίων της Καλιφόρνια, ο οποίος αναφέρει ότι είναι επιζήμιο για τα παιδιά εάν η επιμέλεια παρέχεται σε άτομο με ιστορικό ενδοοικογενειακής βίας.

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο πως η Angelina Jolie ζήτησε διαζύγιο το 2016, λίγες μέρες μετά τη διαφωνία της με τον Brad Pitt σε ιδιωτική πτήση που μετέφερε τους ηθοποιούς και τα παιδιά τους από τη Γαλλία στο Λος Άντζελες.

Ο Pitt κατηγορήθηκε για κακοποίηση προς τον τότε 15χρονο γιο του κατά τη διάρκεια της εν λόγω πτήσης, αλλά οι έρευνες από αξιωματούχους παιδικής πρόνοιας και από το FBI δε βρήκαν επαρκή στοιχεία εναντίον του διάσημου ηθοποιού.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
googletag.cmd.push(function(){ googletag.display("div-gpt-ad-1618837894283-0"); });

Πηγή