Κατηγορείται για επίθεση κατά καμεραμάν κατά τη διάρκεια συναυλίας


Ένταλμα σύλληψης για τον διάσημο τραγουδιστή Μέριλιν Μάνσον (Marilyn Manson) εξέδωσε η αστυνομία της πολιτείας του Νιου Χάμσαϊρ μετά από καταγγελίες για επίθεση.

Σύμφωνα με το Reuters, ο Manson κατηγορείται για «τουλάχιστον δυο περιπτώσεις» για επίθεση σε βαθμό πλημμελήματος, κατά καμεραμάν σε συναυλία του στο Γκίλφορντ το 2019.

Η αστυνομία σε ανακοίνωσή της, αναφέρει πως τόσο ο τραγουδιστής όσο και οι εκπρόσωποί του «γνωρίζουν για το ένταλμα εδώ και κάποιο καιρό», όμως, όπως τονίζεται «δεν επεδίωξε να απαντήσει στις κατηγορίες».

Το αστυνομικό τμήμα του Γκίλφορντ ανέφερε πως για κάθε μία από τις κατηγορίες ο διάσημος καλλιτέχνης αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης μικρότερη του ενός έτους και πρόστιμο έως 2.000 δολάρια.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marilyn Manson (@marilynmanson)

Η αστυνομία ξεκαθαρίζει πως οι επιθέσεις «δεν ήταν σεξουαλικής φύσης», αν και τον τελευταίο καιρό έχει υπάρξει σωρεία καταγγελιών για σεξουαλική παρενόχληση κατά του ροκ τραγουδιστή. Αυτή τη φορά όμως, δημοσιεύματα ανέφεραν πως ο Μάνσον έφτυσε τον κινηματογραφιστή.

«Βροχή» καταγγελιών για σεξουαλική παρενόχληση κατά του Μέριλιν Μάνσον

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, η Άσλεϊ Γουόλτερς, πρώην βοηθός του, τον μήνυσε για σεξουαλική κακοποίηση, ξυλοδαρμό και παρενόχληση.
Η νεαρή βοηθός ανέφερε πως ο Mάνσον υπήρξε ένας τρομακτικός και βίαιος εργοδότης που έλεγε στους φίλους του πως μπορούν να τη χαϊδεύουν και να τη φιλούν, ενώ την εξανάγκαζε να εργάζεται για 48 ώρες συνεχόμενα.

Ο τραγουδιστής νωρίτερα, είχε μηνυθεί από τη Βρετανίδα ηθοποιό Εσμέ Μπιάνκο για βιασμό και κακοποίηση, ενώ οι γυναίκες που έχουν κινηθεί νομικά κατά του μουσικού ανέρχονται, σε τουλάχιστον έξι.

Ανάμεσά τους και η ηθοποιός και πρώην σύντροφός του, Έβαν Ρέιτσελ Γουντ, η οποία κατήγγειλε πως είχε κακοποιηθεί με φρικτό τρόπο από τον ίδιο.

Η πλευρά του ρόκερ αρνείται όλες τις κατηγορίες. Τον Φεβρουάριο η δισκογραφική εταιρεία Loma Vista Recordings διέκοψε τη συνεργασία τους, καθώς ήρθαν στο φως της δημοσιοότητας καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
googletag.cmd.push(function(){ googletag.display("div-gpt-ad-1618837894283-0"); });

Πηγή