Από τη νέα συλλογή του οίκου Louis Vuitton που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την Γιαπωνέζα καλλιτέχνη Γιαγιόι Κουσάμα


Η Chiara Ferragni δεν χρειάζεται συστάσεις. Όταν πρόκειται για μόδα και πολυτέλεια, η ίδια ξέρει πολύ καλά πώς να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της. Το στιλ είναι άλλωστε κάτι που φαίνεται σαν έμφυτο ταλέντο της. Πρόσφατα, η διάσημη επιχειρηματίας και influencer έκανε μια έξοδο με τους φίλους της, για την οποία επέλεξε να συμπληρώσει το look της με μια τσάντα που κάνει χαμό αυτό το διάστημα.

Η Ferragni δημιούργησε ένα total black σύνολο που αποτελούνταν από μαύρο φόρεμα με φερμουάρ στο μπροστινό μέρος, μαύρο καλσόν και μαύρες μπότες. Για να «σπάσει» τη μονοχρωμία, συμπλήρωσε το look της με πανέμορφα χρυσά κοσμήματα από τον οίκο Louis Vuitton, όπως σημείωσε η ίδια στη λεζάντα των φωτογραφιών που δημοσίευσε στο Instagram της, ενώ πρόσθεσε χρώμα, κρατώντας μια μικρή τσάντα χειρός από τη νέα συλλογή του οίκου Louis Vuitton που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την Γιαπωνέζα καλλιτέχνη Γιαγιόι Κουσάμα.

Αν το όνομα της τώρα δεν σου λέει κάτι, τότε οι βούλες της που είναι το σήμα κατατεθέν της, σίγουρα θα σε κάνουν να την αναγνωρίσεις. Η «Βασίλισσα του πουά» Γιαγιόι Κουσάμα είναι διάσημη για τις signature χρωματιστές βούλες τις οποίες ζωγραφίζει και με τις οποίες ντύνει τη μόδα και όχι μόνο. Όπως χαρακτηριστικά λέει στο μότο της «Η γη μας είναι μια βούλα ανάμεσα σε εκατομμύρια αστέρια. Οι βούλες είναι ο δρόμος προς το άπειρο».

kusamabagvuitton

@chiaraferragni

Αυτή είναι η δεύτερη φορά μετά το 2012 που ο οίκος Louis Vuitton συνεργάζεται με την Γιαγιόι Κουσάμα, ενώ η καμπάνια για τη συλλογή Yayoi Kusama & Louis Vuitton έχει γίνει viral στα social media. 

cover photo @chiaraferragni

Πηγή