Η adidas Sportswear είναι γεγονός και πρόσωπο της καμπάνιας της είναι η ανερχόμενη ηθοποιός του Wednesday, Jenna Ortega


Το ολοκαίνουριο athleisure label της παρουσίασε η adidas, το οποίο και θα φέρει τον τίτλο adidas Sportswear. Πρόσωπο της καμπάνιας του νέου αυτού ανοίγματος της κλασικής εταιρείας αθλητικών ειδών είναι η ανερχόμενη ηθοποιός του Wednesday, Jenna Ortega, που είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα της Gen Z αλλά και μεγαλύτερων γενεών που φορούν adidas από τότε που θυμούνται τον εαυτό τους!

Έτσι, έπειτα από τα άλλα δύο επιτυχημένα label του brand, το Performance και το Originals, η νέα αυτή σειρά στοχεύει σύμφωνα με την εταιρεία «στην ανάδειξη και αναβάθμιση του καθημερινού look μέσα από μια σειρά φρέσκων ρούχων, τα οποία χρησιμοποιούν την τελευταία τεχνολογία για να φέρουν την ίδια άνεση και αυτοπεποίθηση στην καθημερινότητα, καθώς οι performance συλλογές τους απευθύνονταν σε αθλητές εδώ και δεκαετίες».

Η επιλογή της Ortega για την καμπάνια, έγινε στη βάση ότι η εταιρεία την αποκαλεί «πρότυπο της νέας γενιάς». «Είναι μια απόλυτη προσωποποίηση και πρωταθλήτρια της ατομικότητας και της ικανότητας να προσαρμόζεσαι, ταιριάζοντας άψογα με το τι σχεδιάστηκε να ενσαρκώνει η adidas Sportswear και συμβολίζει εύστοχα το πώς η επόμενη γενιά παρουσιάζεται στον κόσμο», δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας σε σχετική εκδήλωση παρουσίασης της συλλογής.

https://www.instagram.com/p/CoIhA7GSc1j/

Η σειρά θα γίνει διαθέσιμη στο κοινό με early access από το app και έπειτα από τις 9 Φεβρουαρίου.

ortega-adidas-2

Τι περιλαμβάνει το νέο label

Σύμφωνα με τους εκπροσώπους της εταιρείας, η σειρά θα είναι sporty και άνετη με τη συλλογή να προσφέρει συγκεκριμένες τεχνολογίες μέσα από απλά κοψίματα, χρωματικούς συνδυασμούς και λεπτομέρειες. Με κάθε ένα κομμάτι θα είναι εφικτό να απογειωθεί ένα look ή να μείνει απλό, μα εντυπωσιακό, με έμφαση στη λειτουργικότητα.

Μερικά από τα προϊόντα της συλλογής είναι το παπούτσι Avryn και το 3 stripe κοστούμι Tiro, που φέρνει την λειτουργικότητα στο προσκήνιο, προτείνοντας παράλληλα ένα σύγχρονο, μινιμαλιστικό look. Η συλλογή περιλαμβάνει ακόμη ένα φόρεμα με τιράντες με silky υφή, το οποίο παίρνει όλα τα στοιχεία από ένα wrap φόρεμα με μαλακές και άνετες μανσέτες. Αυτό προτείνεται να φορεθεί σαν ελαφρύ jacket ή να γίνει ένα κομμάτι του layering με άλλα ρούχα. Τέλος, το μονόχρωμο Coach Jacket, είναι oversized, ευκολοφόρετο αλλά και ιδιαίτερα λαμπερό, δίνοντας νέα πνοή στο κάθε outfit που θα σε συμπληρώσει.

Πέρα από την Ortega, που είναι η βασική εκπρόσωπος της καμπάνιας, η συλλογή θα προωθηθεί και από άλλες δυναμικές προσωπικότητες της νέας γενιάς, όπως οι Son Heung-min, Trae Young, Mary Fowler και Carolina Voltan.

Δεν βλέπουμε την ώρα!

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες της καμπάνιας:

carolina-voltan

mary-fowler

trae-young

jenna-ortega-3