Συμβουλές για να ξεκλειδώσεις τον εαυτό σου στην πρώτη συνάντηση με το πρόσωπο που σου έχει κλέψει την καρδιά


Το ενδεχόμενο το πρώτο ραντεβού να μην πάει ακριβώς όπως το είχες φανταστεί είναι πάντα υπαρκτό, γεγονός που χωρίς αμφιβολία γεννιέται μεταξύ άλλων και από το άγχος που σε έχει καταβάλει πριν από αυτό. Για να καταπολεμήσεις λοιπόν το συναίσθημα που σε κυριεύει πριν από τη μεγάλη μέρα, συνέχισε να διαβάζεις για να δεις τι μπορείς να κάνεις.

Διάλεξε ένα οικείο μέρος για να βρεθείτε

Δεδομένου ότι θα συναντηθείς με κάποιον που δε γνωρίζεις καλά, μπαίνοντας σε μία εντελώς νέα κατάσταση, προτίμησε να βρεθείτε σε έναν οικείο για εσένα χώρο. Πρότεινε το εστιατόριο, το καφέ ή το μπαρ όπου επιθυμείς να συναντηθείτε, ώστε να νιώσεις πιο εύκολα ο εαυτός σου.

Προετοιμάσου ως έναν βαθμό

Δεν είναι κακό να έχεις κάνει μία προεργασία της συζήτησής σας, ώστε να ρωτήσεις αυτά που θα ήθελες, αλλά να προετοιμάσεις και τις απαντήσεις που θα ήθελες εσύ να δώσεις σε άλλες ερωτήσεις και θεματικές που θα ανοίξετε στην κουβέντα. Στην προετοιμασία που πρέπει να κάνεις μπαίνει και η εμφάνισή σου: μην αφήσεις δηλαδή το να διαλέξεις τι θα φορέσεις για την τελευταία στιγμή, παθαίνοντας πανικό μπροστά από την ντουλάπα σου. Και βέβαια, μην ξεχάσεις να φύγεις από το σπίτι χωρίς να έχεις βάλει AXE Epic Fresh σε bodyspray ή roll on, τον μεγάλο σου σύμμαχο για αυτοπεποίθηση στα ύψη.

8

Εκφράσου με ειλικρίνεια

Αν δεν μπορείς να κρύψεις το άγχος σου, δεν είναι καθόλου κακό να το μοιραστείς με τον άνθρωπο που έχετε βγει μαζί, δείχνοντας την ευαλωτότητά σου, αλλά ταυτόχρονα και το πόσο ψήνεσαι για αυτό που συμβαίνει. Σίγουρα θα εκτιμηθεί.

Μην πάθεις εμμονή με την εικόνα σου

Στο πρώτο ραντεβού θέλεις να δείξεις τον καλύτερο εαυτό σου, γεγονός που σε στρεσάρει ως προς το πώς φαίνεσαι, τι φοράς, πώς έχεις ασχοληθεί με το grooming σου κλπ. Απλά, ηρέμησε και προσπάθησε να απολαύσεις τη στιγμή που μοιράζεστε. Φόρα τα ρούχα που σε κάνουν να νιώθεις όμορφος, επίλεξε απλούς συνδυασμούς αν δεν το ‘ χεις και πολύ με τους πειραματισμούς και φόρα το πιο γλυκό σου χαμόγελο. Α, και μην ξεχάσεις φυσικά το ΑΧΕ, το άρωμα του οποίου θα μείνει για πάντα στο μυαλό του ανθρώπου που σου έχει κλέψει την καρδιά, για να του θυμίζει εκείνο το πρώτο ραντεβού.  

Μη φρικάρεις με τα σημάδια

Κατά τη διάρκεια του ραντεβού ενδέχεται να προσπαθήσεις να βρεις κάποιο σημάδι που να μαρτυρά πως εκείνος ή εκείνη περνάει καλά. Μην απογοητευτείς αν νιώσεις πως τα πράγματα δεν πάνε καλά, μιας που άγχος μπορεί να μην έχεις μόνο εσύ! Αν σε κοιτά στα μάτια και η συζήτηση εξελίσσεται με φυσικότητα, χαμόγελο και όμορφη διάθεση, τότε τα πράγματα πάνε πολύ καλά.

a