Συμβουλές-must για εγγυημένη επιτυχία!


Η πρώτη εντύπωση είναι το παν στις ανθρώπινες σχέσεις, πόσο μάλλον στις ερωτικές. Αν λοιπόν πρόκειται να βγεις το πρώτο σου ραντεβού με ένα άτομο που φαίνεται πως σε ενδιαφέρει πολύ, διάβασε εδώ πώς θα το κερδίσεις από την πρώτη σας κιόλας κοινή έξοδο, επαναλαμβάνοντας μελλοντικά πολλές ακόμα!

Προσπάθησε να δείχνεις όμορφος

Και όταν το λέμε αυτό δεν εννοούμε ούτε να δώσεις μια περιουσία για τα ρούχα που θα βάλεις, ούτε και να πας στο πιο hip μπαρμπέρικο για grooming. Επίλεξε τα ρούχα με τα οποία εσύ νιώθεις καλύτερα με τον εαυτό σου και που είναι άνετα για τη δραστηριότητα που θα επιλέξετε, φόρα το πιο λαμπερό σου χαμόγελο και κλέψε τις εντυπώσεις! Και εννοείται, πριν να αφήσεις το σπίτι, μην ξεχάσεις το αγαπημένο σου ΑΧΕ, που θα φροντίσει να σε κρατήσει φρέσκο όπου κι αν σας βρει να καταλήγετε αυτό το πρώτο ραντεβού!

Δείξε ενδιαφέρον για τη ζωή της

Συζητήστε μαζί τις συνήθειές σας, όσα κάνετε στον ελεύθερο χρόνο σας και δείξε ενδιαφέρον για τη ζωή της. Έτσι θα γνωρίσετε καλύτερα ο ένας τον άλλον και θα εντοπίσετε κοινά πράγματα που σας ενώνουν.

Χρησιμοποίησε τη γλώσσα του σώματος

Η γλώσσα του σώματος όταν έχουμε να κάνουμε με τις ερωτικές σχέσεις παίζει εξαιρετικά σημαντικό ρόλο. Δείξε τις προθέσεις σου κοιτώντας την στα μάτια, κράτα τη στάση του σώματός σου διαρκώς προς το μέρος της και ηλέκτρισε την ατμόσφαιρα με απαλά αγγίγματα, πάντα με σεβασμό και συναίνεση. Το ΑΧΕ είναι σε αυτό ο πραγματικός σου σύμμαχος, διατηρώντας σε φρέσκο και γεμάτο αυτοπεποίθηση με το AXE Epic Fresh, είτε είσαι τύπος που προτιμά τη bodyspray εκδοχή του, είτε τη roll on

8

Μείνε συγκεντρωμένος

Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να αφαιρεθείς και να «χάσεις» μια από τις κουβέντες που θα ανταλλάξετε στο ραντεβού. Ακόμη κι αν έχει προηγηθεί μια δύσκολη μέρα στη σχολή ή στη δουλειά, φρόντισε το μυαλό σου να είναι διαρκώς εκεί.

Κάνε ένα follow-up μετά το ραντεβού

Για να βεβαιωθείς ότι δεν θα βγεις εύκολα από το μυαλό της μετά το ραντεβού, φρόντισε να στείλεις ένα follow-up μήνυμα μετά από αυτό, στο οποίο θα εκφράσεις το πόσο όμορφα πέρασες. Μην το κάνεις όμως αμέσως, δηλαδή την ίδια μέρα. Ούτε και να απαιτήσεις μέσα από αυτό να μάθεις πότε θα επαναληφθεί. Άσε τα πράγματα να κυλίσουν ομαλά και απλώς πιάσε μια όμορφη κουβέντα που αναμφίβολα θα οδηγήσει σε κάτι παραπάνω σε μικρό χρονικό διάστημα.

Να είσαι αληθινός

Τελευταίο και πιο σημαντικό, φρόντισε στο ραντεβού αυτό αλλά και σε όλη σας τη διάδραση να είσαι αληθινός και να μην παρουσιάζεις μια διαφορετική εικόνα του εαυτού σου που δεν ανταποκρίνεται σε ό,τι είσαι. Αν της αρέσεις, αυτό θα πρέπει να συμβεί δείχνοντας τον πραγματικό σου εαυτό και τις καλές πτυχές που σίγουρα έχει.

a